Jūra grąžino nuskendusio vyro kūną

Jūra grąžino per Žolinę Šventojoje nuskendusio Vilniaus rajono gyventojo kūną

Jūra grąžino per Žolinę Šventojoje nuskendusio Vilniaus rajono gyventojo kūną. Jis rastas, praėjus maždaug penkioms valandoms po nelaimės.

39 metų Vilniaus rajono gyventojas su 33 metų gyvenimo drauge ketvirtadienį maudėsi Šventojoje netoli molo, kur tą daryti draudžiama.

Pavojinga vieta, kur nuolat vyksta skendimai, yra pažymėta įspėjančiais ženklais. Be to jūra buvo audringa – kabėjo maudytis draudžianti vėliava. Jūra porą pradėjo nešti gilyn.

Gelbėtojai moterį spėjo pagriebti ir ištraukti. Ji buvo perduota medikams ir išvežta į ligoninę.

Gelbėtojai po įvykio ieškojo vyro, tačiau nesėkmingai. Jo kūnas rastas, praėjus penkioms valandoms po įvykio šventosios paplūdimyje prie tilto.

Tai antra gyvybė, kurią Baltijos jūra pasiglemžė šį sezoną. Prieš tris savaites paplūdimyje prie Palangoje esančios karinių jūrų pajėgų bazės teritorijos rastas negyvas 58 metų telšiškis. Vyras nuskendo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedrius Si

Giedrius Si portretas
Sventojoje kai kalba per garsiakalbius nieko neimanoma suprasti net atidziai klausant. neimanoma suprasti nei vieno zodzio

man_gerai

man_gerai portretas
Kazkaip keista, reiktu paziuret statistika kiek zmoniu nuskendo kai buvo valstybine ir paziuret ar pasikeite auku skaicius peremus privatininkams. Is kart matysis manau rezultatas. Paziurekit klp jura ta pati, tik tvarka kita ir nuskendusiuju skaicius totalus 0. O Palanga, Sventoji po +1 ir tik triuksma su savo garsiakalbiais apie naujiena pliazo pirty jau 5 metai tebeskalambija.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių