Kaltinamasis narkotikų platinimu gyvenimą baigė uostamiesčio areštinėje (atnaujinta)

Klaipėdos apskrities policijos komisariato areštinėje trečiadienį po pietų pasikorė 21 metų klaipėdietis, teismo sprendimu suimtas dviem mėnesiams, įtarus jį narkotikų platinimu.

Pirmadienį Organizuoto nusikalstamumo tyrimų biuro pareigūnų sulaikytas vaikinas buvo ne vienintelis sučiuptas dėl kanapių platinimo. Pareigūnai sulaikė daugiau „žolės“ pardavėjų bei kelis vartotojus.

Trečiadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas leido suimti įtariamuosius ilgesniam laikui. Anksčiau neteistas bei policijai neįkliuvęs 21 metų vaikinas kameroje buvo laikomas su kitu asmeniu. Prieš vežamas į teismą jis buvo optimistiškai nusiteikęs, tikėjosi, kad į areštinę nebegrįš.

Teismo skirta suėmimo sankcija jį labai nuliūdino. Vaikinas grįžo sugniužęs.

Apie 14 val. jo kameros kaimynas išėjo į laisvę. 15.05 val. areštinės darbuotojai pamatė ant dviaukštės lovos galo pasikorusį suimtąjį. Tam jis panaudojo savo batų raištelius.

Medikė bandė gaivinti jaunuolį, jai net atrodė, kad jautė pulso tvinksnius, tačiau vos po penkių minučių atskubėję greitosios medikai nieko nebegalėjo padaryti. Jie konstatavo suimtojo mirties faktą.

Areštinės vadovas Sigitas Bulovas teigė, kad vaikino elgesys grįžus iš teismo neleido įtarti nieko blogo.

„Nenuostabu, kad jis buvo nusiminęs. Kur kas dažniau mes susiduriame su kitokiu elgesiu, kai suimtieji atvirai pareiškia nusižudysią ar kokiais veiksmais apie tai praneša. Šitas vaikinas elgėsi ramiai“, - pasakojo areštinės viršininkas.

Iš areštinėn uždaromų asmenų neatimami diržai bei batraiščiai, kas būdavo daroma sovietmečiu.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu bus siekiama išsiaiškinti ne tik suimtojo savižudybės aplinkybes, bet ir areštinėje dirbančių pareigūnų veiksmus.

Pastaruosius kelerius metus Uostamiesčio areštinėje savižudybių nebūta.

S.Bulovas teigė, kad jokie reglamentai nenurodo, kas kiek laiko pareigūnai turi apžiūrėti, kas vyksta areštinės kamerose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vasia

Vasia portretas
Tai, ko gero, yra pirmasis kartas istorijoje, kai marichuana tiesiogine ta žodžio prasme pasiglemžia žmogaus gyvybę. Tiesa, pats vyras marichuanos nevartojo,bet plicija pasistenge atimti givybę,kaip alkoholis ir tabakas.

A...

A... portretas
Biški KPZ pasedėjo ir netlaikė. Ko jūs tikitės, malaletkos? Jei bijot kalejimo, tai eikit bulvėm į turgų prekiaut.

;pp

;pp portretas
dalbajobu salis alga maza jaunimui nera kaip pragyventi + jai seima tevai nelabai turtingi o jaunas gi noresi gyventi savo jaunyste del to labai daug zmoniu renkasi barygos kelia. nes pragyventi gi reikia. jai butu normnalios algos argi usimtu jaunimas tuo? kas dirbs i menesi uz 1000lt... nebent fruktai visokie tokie ir dirba . o jai esi normalus pacanas negi vergausi sitoj sudinoj saly uz 1k i menesi? dalbajobu salis algos mazos uz zole teise neszmoniskai . nekenciu savo salies. + neveltui Lietuva 1 pasauly pagal savizudybiu skaiciu :DDDDDDD juokinga net TURIM KUO PASIGIRT NORS KASKUR PASAULY 1 ESAM pagal savyzudybes :DDDDD tikiuosi jus greit isaudys kubilius ir xubilius visokius
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių