Kartu su A. Buikiu teistas kvaišalų prekeivis įrodinėja esąs nekaltas

Pernai spalį Klaipėdos apylinkės teismo septyneriems su puse metų laisvės atėmimo bausme už kvaišalų pardavinėjimą nuteistas Haris Abromavičius skundžia jam nepalankią nutartį ir siekia išteisinimo.

Vyras į teisiamųjų suolą buvo sėdęs kartu su žinomos gražuolės Simonos Kateivaitės sutuoktiniu Aurimu Buikiu.

Už kokaino parūpinimą A.Buikys teismo buvo nuteistas trejų su puse metų laisvės atėmimo bausme, vykdymą atidedant dvejų su puse metų laikotarpiui. Jis įpareigotas nevartoti kvaišinamųjų medžiagų.

Socialiniuose tinkluose išgarsėjęs gražuolės mylimasis šio teismo sprendimo neskundė. Nuosprendžio, beje, neskundė ir prokuratūra.

O štai H.Abromavičius liko nepatenkintas sprendimu ir apeliacija kreipėsi į Klaipėdos apygardos teismą.

Tačiau trečiadienį turėjęs vykti teismo kolegijos posėdis neįvyko. H.Abromavičiaus advokatas Mindaugas Kepenis teismą informavo, jog jo ginamasis serga ir iki vasario pradžios negalės dalyvauti posėdžiuose.

Pasak gynėjo, H.Abromavičius įsitikinęs, jog teismo sprendimas buvo jam per griežtas. Vyras teigia, jog būta pažeidimų jo atžvilgiu ikiteisminio tyrimo vienoje iš stadijų, o tyrėjai neatliko visų įmanomų ekspertizių, todėl sprendimą ir skundžia.

Šiauliuose gimęs H.Abromavičius jau buvo teistas, o jo lygtinės bausmės vykdymas buvo dar nepasibaigęs, kai 2015 m. policininkai jį kartu su A.Buikiu nutvėrė ir pateikė įtarimus pardavus kokaino.

Žinodami, kad vyrai gali parūpinti narkotikų, pareigūnai slapta įrašė ir vadinamąjį kontrolinį narkotinių medžiagų pirkimo atvejį.

A.Buikys iš H.Abromavičiaus įsigijo maišelį su kokainu ir perpardavė kvaišalus jų paprašiusiems policijos žmonėms.

Maišelyje buvo 0,886 g miltelių, juose grynojo kokaino rasta 0,157 g. A.Buikys šį mišinį pardavė už 160 eurų.

Byloje minimi keli bandymai įsigyti narkotikų iš H.Abromavičiaus.

Vieną kartą pirktas vienas maišelis su narkotinėms medžiagomis, kitą kartą – du.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tmas

Tmas portretas
Buikys pardavineja srota is amerikos ir apipisineja vaikus!

Klemencas

Klemencas portretas
Gaidys o ne Buikys

Buiku fanas

Buiku fanas  portretas
Buikus tai akivaizdžiai matosi kad išdavėi visų, kaip eini per duris įdomei tau ragai nemaišo? Ai tu gi tokio principo aš ne ožys bet tvarka turi but))))))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių