Keista mirtis hidroforo duobėje

Kretingos policija aiškinasi 49 metų Salantų gyventojos mirties aplinkybes. Moteris, įtariama, galėjo nuskęsti kelių centimetrų gylio vandenyje, netyčia įkritusi į hidroforui skirtą duobę.

Nelaimė nutiko Ateities gatvėje. Nuosavame name viena gyvenusi salantiškė buvo ką tik grįžusi iš šventės. Ją į namus parvežė kaimynų pora, kuri pažadėjo netrukus užeiti pas kaimynę.

Salantiškė nužingsniavo į tualetą. Čia, tarp unitazo ir dušo kabinos, grindyse buvo įrengta duobė, kurioje buvo įtaisytas hidroforas.

„Gal metro gylio duobė. Tačiau akivaizdu, kad ji turėjo būti uždengta kokiu nors dangčiu“,– kalbėjo Kretingos policijos komisariato viršininkas Arūnas Merkelis.

Tikėtina, kad moteris pakilo nuo unitazo ir galva smuko žemyn į duobę. Joje buvo šiek tiek vandens.

„Pirminiais duomenimis, moteris galėjo būti išgėrusi. Žmogus nesugebėjo išsilaisvinti. Matys tiek te užteko ir, tikėtina, kad prigėrė vandens. Nors tikslias mirties aplinkybes nusakys ekspertai“, – svarstė komisaras.

Galva žemyn duobėje įstrigusią kaimynę aptiko netrukus į duris pasibeldusi kaimynystėje gyvenanti pora. Jie dar bandė gaivinti nelaimėlę, kvietė medikus, tačiau moteris gyvybės nepavyko išgelbėti.

Policija pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Plungėje prieš keletą metų buvo nutikusi labai panaši nelaimė. Tą kartą į kibirą, kuriame buvo vos keli centimetrai vandens, įkrito kūdikis. Vos metukų amžiaus vaikas neaiškiomis aplinkybėms įkrito į kibirą žemyn galva.

Mažylio mama, kuriai tuo metu buvo 19 metų, buvo vos kelioms akimirkoms išėjusi į kiemą. Įžengusi į namus, mama nustėro, išvydusi kūdikį, žemyn galva įstrigusį kibire. Mažylio gyvybės nepavyko išgelbėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių