Keistos vyrų mirtys pažėrė daug galvosūkių

Keistos vyrų mirtys verčia Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus sukti galvas aiškinantis jų asmenybes bei ieškant kaltų.

Tragiškos nelaimės pastarosiomis dienomis tapo tokios dažnos, kad kyla klausimas, ar tai tikrai tik atsitiktinumų serija. Iš kelių viešose vietose mirusių ir iki šiol neatpažintų vyrų ne mažiau kaip dviejų mirtys atrodo mįslingos, juo labiau kad velioniai nepanašūs į asocialius asmenis.

Sekmadienį statomo Krovinių ir keleivių terminalo teritorijoje prie krantinės žmonės mariose pastebėjo ir iš vandens ištraukė skenduolį. Jo asmenybės nepavyko nustatyti ir vakar.

Vyro išvaizda neprimena benamio. Kadangi vandenyje jis galėjo mirkti netrumpą laiką, dėl jo amžiaus galima suklysti.

Velionį apžiūrėję pareigūnai mano, kad jam galėjo būti apie 40 metų, jis buvo porą dienų nesiskutęs, rusvų plaukų, vilkėjo mėlynas džinsines kelnes, baltus marškinėlius, pilką megztinį, avėjo rudais batais.

Pradėję ikiteisminį tyrimą šio nežinomo žmogaus mirties priežasčiai nustatyti 2-ojo policijos komisariato pareigūnai bylą vakar perdavė Jūrų uosto policijai. Tad pirmadienį aiškumo šioje istorijoje neatsirado.

Vis dar nenustatyta kito panašaus amžiaus vyro asmenybė. Jis rastas negyvas ketvirtadienį Bijūnų gatvėje, Klaipėdos valstybinės kolegijos sporto aikštėje.

Apie 180 cm ūgio tamsiaplaukis vyras buvo su ūsais ir barzda, vilkėjo pilkais marškinėliais bei džinsinės medžiagos šortais, avėjo juodais sportiniais bateliais.

Pirmadienį šio mirusiojo skrodimas dar nebuvo atliktas, tad iki šiol nežinoma, ar jis tapo nusikaltimo auka, ar staiga mirė pakirstas ligos.

Tą pačią dieną iš Danės upės ties Joniškės gatve buvo ištrauktas iki juosmens nuogo vyro kūnas. Nors jis neturėjo jokio dokumento, atrodo, kad žmogų artimieji jau atpažino.

Panašu, kad prieš keletą metų iš vieno rajono atvažiavęs vyras Klaipėdoje neturėjo nuolatinės gyvenamosios vietos.

Savaitgalį Klaipėdoje pagyvenęs vyras rastas miręs automobilyje. O 51 metų Klaipėdos rajono gyventojas, dažydamas namą Plungės rajone, Stalgėnų kaime stačia galva nukrito nuo kopėčių. Galvos trauma buvo mirtina, vyras žuvo iškart.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių