Keliuose – vėl girti vairuotojai

Ir šis savaitgalis netapo išimtimi Vakarų Lietuvos keliuose – policininkams įkliuvo trys girtutėliai vairuotojai, kėlę grėsmę ne tik savo pačių, bet ir kitų gyvybėms.

Šeštadienį po pietų Klaipėdos rajone, Plikių miestelyje, nuo kelio nuvažiavo automobilis „Opel Sintra“.

Policijos pareigūnai šalia šio automobilio sulaikė 32 metų vyrą, akivaizdu, kad tai jis vairavo mašiną. Patikrinę jo blaivumą pareigūnai įsitikino, kad vairuotojas visiškai girtas. Alkoholio matuoklis parodė 2,83 promilės.

Girtuoklio draugas pabandė išspręsti problemą ir pasiūlė policininkams kyšį. 35 metų vyras bandė įbrukti pareigūnams 400 eurų ir taip užsidirbo baudžiamąją bylą.

Plungėje, Žemaitės gatvėje, panašiu metu policininkai sustabdė „Volkswagen Golf“. Prie vairo sėdėjo vairuotojo pažymėjimo neturintis dar girtesnis vyras. Jis į matuoklį įpūtė 3 promiles

Klaipėdoje, Jaunimo gatvėje, pareigūnai sustabdė automobilį „Opel Meriva“, kurį vairavo 57-erių vyras. Jis taip pat buvo girtas – matuoklio duomenys – 2,27 promilės.

Visi trys vairuotojai nakvojo areštinėje. Jie bus teisiami ir ilgam neteks teisės vairuoti. Šį kartą tik atsitiktinumo dėka nuo jų niekas nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: girti vairuotojaipolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

blaivininkas

blaivininkas portretas
atimti, konfiskuoti nubausti, sutinkam, bet istatymai tokie,kad tik baudas galima skirt, keiskim istatymus ir konfiskuokim pijoku automobilius

VVacYs.

 VVacYs. portretas
Problemos nera :baikit zaidimus su tais girtuokliais - girtas uz vairo ? KONFISKUOTI MASINA ir po menesio parduoti uz 10 euru I!!!! PIRMIAUSIA NEGERKIT PATYS ir balius baigtas. Bus tvarka ir siuksles atpigs .

Vukas

Vukas portretas
Teise vairuoti reikia atimti is pirmo karto maziausiai 3 metams, gal tada susiprotes.O jei vaziuos be teisiu, 10 000 euru bauda arba metams i cype. Problemos issisprestu per 3 menesius.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių