Skaudi avarija atvėrė piktžaizdę: klaipėdiečiai skundėsi dėl pavojingos sankryžos

Skaudi avarija nutiko penktadienio rytą Mogiliovo ir Lūžų gatvių sankryžoje. Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas.

Nelaimė nutiko kelios minutės prieš aštuonias ryto.

Klaipėdos policija pranešė, kad Mogiliovo gatvėje, pirminiais duomenimis, susidūrė motociklas ir lengvasis automobilis „Honda“.

Motociklo vairuotojas, gimęs 2006 m., nuvežtas į ligoninę.

Šios gatvės gyventojai socialiniame tinkle skundėsi, kad Mogiliovo ir Lūžų gatvių sankryža yra pavojinga.

Išsukantiems iš šalutinio kelio vairuotojams rytais matomumą užstoja kiti automobiliai.

Tad dažnas vairuotojas mėgina į pagrindinį kelią automobiliu iššokti neįsitikinęs, ar tikrai neatvažiuoja kita mašina.

Šiame rajone gyvenantys klaipėdiečiai užsiminė, jog sankryžoje vertėtų pastatyti veidrodį, kad šalutiniame kelyje stovintys ratuoti eismo dalyviai aiškiai matytų situaciją.

Dar vienas incidentas nutiko kelyje Palanga–Liepoja.

Sankryžoje su Darbėnų keliu po įvykusio susidūrimo ant stogo virto automobilis.


Šiame straipsnyje: avarija LTnukentėjo motociklo vairuotojaseismo įvykispavojinga sankryža

NAUJAUSI KOMENTARAI

>prie ko čia matuokliai?

>prie ko čia matuokliai? portretas
O nenori pagalvoti , kad jei turi automobilį , tai neatleidžia nuo reikalavimo laikytis KET. Dažnas iš tokių gudrućių grįži ėja namo su darbo automobiliais . Koeme dar stovi nuosavas , žmonos darbo ir žmonos nuosavas. Laikas jau apmokestinti visą miestą . Pasibaigtu visi darbinių mašinų grūdimai į kiemus ir laužų kolekcionavimai. Aš būčiau už keliasdešim eurų mokestį , bet leidimą išduodant tik tuo adresu registruotiems auto.

Prie ko čia matuokliai?

Prie ko čia matuokliai? portretas
O kur žmonėms pasistatyti automobilius. Parvaziavęs iš darbo ar kokių nors užsiėmimų po 18 valandos tikrai neberasi kur priparkuoti mašinos. Tenka kaišioti bet kur, kaip taisyklė, draudžiamose vietose. Gerai dar, kad ne elektromobilis, o tai joks prailgintuvas pro langą mašinos nepasiektų ir stovėtų kaip laužas, kol kas ištemptų. Pone mere, galvokit greičiau, kuriuos žolynus pietiniame rajone reikia naikinti ir tą vietą bent pažvyruoti, kad parvažiavus vėliau nebereikėtų sukti galvos ir varyti ratais apie daugiabučius. Ot, ekologija gaunasi.

.

. portretas
Kelinta čia jau avarija Darbėnų-Liepojos sankryžoje? Greitis sumažintas iki 50km/h, ir vis tiek tas pats. Ga radarą pastatykite? O gal du?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių