Klaipėdietės gimtadienis virto košmaru

Romantiška vakarienė dviese restorane jaunos moters gimtadienio proga turėjo tapti preliudija nuostabiai nakčiai viešbučio kambaryje.

Sukaktuvininkė nė neįtarė, kad ši dovana jai virs didžiausiu košmaru.

Šiemet balandžio 2-osios vakaras turėjo klaipėdietei priminti pasaką. Pusantrų metų gyvenanti su sutuoktiniu ji gimtadienio vakarienės sėdo tik su savo išrinktuoju.

Viskas galėjo ir būti taip nuostabu, kaip svajojo gimtadienį šventusi moteris, tačiau jos planus pakoregavo trys vyno buteliai.

Kai pora nuėjo į viešbučio kambarį, romantika išgaravo – vyras pradėjo priekaištauti dėl visokių smulkmenų, ėmė šūkauti, koneveikti žmoną.

Vis labiau įsiaudrindamas jis perėjo nuo žodžių prie darbų – metė į solenizantę stiklinę, nepataikė, tada apvertė stalą, pripuolė prie žmonos ir ėmė daužyti jos veidą kumščiu lyg bokso kriaušę.

Moteris paplūdo krauju, bet tai nesustabdė įsiaudrinusio vyro. Nors ji verkė ir maldavo liautis, išvengti dar žiauresnio smurto nepavyko.

Sutuoktinis stvėrė moterį už plaukų ir kelis kartus trenkė jos galvą į sieną. Smūgių būta stiprių, auka prarado sąmonę, o atsipeikėjo tik ankstyvą kitos dienos rytą.

Vyro viešbučio kambaryje nebuvo. Nebebuvo ir gimtuvininkės telefono bei 20 eurų, jos turėtų piniginėje. Kai išmarginta kraujosruvomis klaipėdietė parėjo namo, sutuoktinis nepuolė atsiprašinėti. Priešingai, jis tyčiojosi, kaltino žmoną ir trims dienoms paniro į alkoholio nirvaną.

Kai balandžio 5-ąją namuose baigėsi visi stiprieji gėrimai, vyras pareikalavo, kad moteris nueitų į parduotuvę parnešti degtinės. Žinodama, kad pasigėręs jis vėl ims smurtauti, sutuoktinė atsisakė.

Tada prasidėjo siaubingi dalykai: sutuoktinis vaikėsi žmoną po visą butą grasindamas ją nužudyti. Moteris spėjo pasislėpti vonioje. Durys išlaikė vyro įtūžį, kol atvažiavo klaipėdietės iškviesti policininkai.

Kitos dvi naktys buvo skirtos atsipeikėti – moteriai nuo patirto košmaro, o vyrui – pagirioms.

Praėjusią savaitę šiuos įvykius Klaipėdos miesto apylinkės teismas įvertino pagal Baudžiamojo kodekso nuostatas.

Smurtautojui metus bus taikomas laisvės apribojimas – nuo 23 iki 6 val. jis privalės būti namuose, visą šį laiką jis įpareigotas nevartoti psichiką veikiančių medžiagų, tarp jų ir alkoholio, bei gydytis nuo alkoholizmo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Vietoj to,kad issikviestu i viesbuti,kai atsigavo,policija,sustatytu suzalojimu abdukcija ir tam savo vyreliui prikirptu uodega,ji varo namo ir toliau kencia to iskrypelio patycias? Ar tai moteriai su galva viskas gerai? Na,jus man pasakykite,kas ji tokia,jei gyvena su tokiu banditu? Abu labu tokiu. Viena diena jis ja mirtinai uzbalados,tada,aisku,atsidurs cypeje,bet ar moteriai nuo to bus geriau? Visiska kvaile ta moteris. Pacios kaltos,kad vyrai jas dauzo,nes neduoda jokio atkircio.

ciyrinas

ciyrinas portretas
pilnai-PRITARIU-faktas!!!

as manau

as manau portretas
turi buti skelbiamas sarasas ir moteru sadomazochisciu kurios sukelia konflikta o po to apsimeta aukomis kad nuslepti savo polinki i sadomazochistines orgijas
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių