Klaipėdietės vienijasi prieš „pimpalinius“

Šaltis negąsdina ekshibicionistų, klaipėdietės socialiniuose tinkluose dalijasi žiniomis apie tai, kur jų sutinka.
 

Šaltis negąsdina ekshibicionistų, klaipėdietės socialiniuose tinkluose dalijasi žiniomis apie tai, kur jų sutinka.

Vienas pranešimų skelbia, kad vienas toks iškrypėlis gąsdina merginas Taikos prospekte daugiabučių gyvenamųjų namų kiemuose ties parduotuve „Avitela“. Mergina apibūdino, kad šis vyras tąkart vilkėjo pilkomis kelnėmis ir tamsia striuke.

Tokius vyrus žmonės paprasčiau vadina „pimpaliniais“. Susidūrusi su šiuo iškrypėliu mergina turėjo dujų balionėlį ir juo išgąsdino vyrą.

Kita klaipėdietė tikino mačiusi lytinius organus demonstruojantį vyrą Sąjūdžio parke, kuris yra už P. Mašioto mokyklos.

Į šias žinutes atsiliepę vyrai teigė, jog vieną tokį savo grožybių demonstruotoją jau buvo pagavę netoli I.Simonaitytės kalno, gerokai aplamdė jam šonus, iki šiol šiame rajone panašių asmenų neteko matyti.

Policijos operatyvaus valdymo poskyrio vadovas Virginijus Zubauskas patikino, kad pastaruoju metu pranešimų apie ekshibicionistus nebūta. Jie suaktyvėja atšilus ir dažniausiai moteris bei merginas gąsdina parkuose, prie mokyklų bei kitų mokymo įstaigų.

Prieš nemažai metų vienas toks iškrypėlis buvo teisiamas už tai, kad demonstravo lytinius organus prie mokyklos sporto salės persirengimo kambario lango. Vyras tada tikino, jog jį reikia ne teisti, o gydyti. Tačiau pats į medikus jis nesikreipė ir savo problemos nesprendė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
Negalima jų skriausti, tuo pažeidžiamos jų teisės.

chi chi

chi chi portretas
,,.mergina turėjo dujų balionėlį ir juo išgąsdino vyrą."Vietoje kaifo apsikakojo:DD))

Sudauzysiu vietoj toki pamates

Sudauzysiu vietoj toki pamates portretas
Alkoholizmas taipat liga,tai ka dabar jei prigeres zmogus padaro nusikaltima jo reikia gailetis? Zaloja vaiku psihika tokie iskrypeliai. Pamatysiu toki tai isspardysiu visa prieki taip kad nebesurinks net geriausi hirurgai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių