Klaipėdietis automobilio bagažinėje vežė tūkstantį pakelių cigarečių

  • Teksto dydis:

Uostamiestyje patikrinę automobilį „WV Passat“ pasieniečiai jame aptiko daugiau kaip tūkstantį pakelių cigarečių be banderolių. Klaipėdiečiui vairuotojui už tai gresia tūkstantinė bauda ir mašinos konfiskavimas.

Sekmadienio vakarą VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pareigūnai vienoje Klaipėdos gatvių patikrino automobilį „WV Passat“. Pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad šia mašina gali būti gabenamas nelegalus krovinys. Lietuvoje registruotą automobilį vairavo 39-erių klaipėdietis.

„WV Passat“ bagažinėje pasieniečiai rado 1050 pakelių cigarečių „LM Blue Label“ ir „Parlament Aqua Blue“ be banderolių.

Vairuotojas buvo sulaikytas ir kartu su mašina bei nelegaliu kroviniu pristatytas į Pakrančių apsaugos pasienio rinktinę. Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo ir laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką pradėta administracinė teisena.

Klaipėdiečiui gresia bauda nuo 5200 iki 6000 eurų. Taip pat teismas, kuris nagrinės šią bylą, gali konfiskuoti 2012 m. pagamintą automobilį „WV Passat“.

Po apklausos vyras paleistas, o cigaretės ir automobilis saugomi Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vokietis

Vokietis portretas
Skųsti ir skųstis yra mėgiamiausias lietuvio užsiėmimas. Net labiau negu degtinė.

Giruliai

Giruliai portretas
Nuostolis narkomanams

man patinka:))

man patinka:)) portretas
"..Pasieniečiai jau turėjo informacijos, kad šia mašina gali būti gabenamas nelegalus krovinys..." Tai,kodel,tie "Pasieniečiai" nesulaike ta zmogeli ant pasienio riba? Kas, dabar pasakys??? kad .."lietuviai- nestukaciu tauta"?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių