Klaipėdietis nuteistas už žiaurų elgesį su šunimi

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto apylinkės teismas beveik 1,3 tūkst. eurų bauda nubaudė vyrą, kuris pernai sunkiai sužalojo Jorkšyro terjerų veislės šunį.

Vyrui taip pat teks atlyginti 1672 eurų turtinę ir 300 eurų neturtinę žalą bei 1 tūkstantį eurų siekiančias nukentėjusiosios advokato atstovavimo teisme išlaidas, antradienį pranešė prokuratūra.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, 2015 metų birželio pradžioje kaltinamasis V.V. savo pyktį išliejo ant buvusiai sugyventinei priklausančio šuns. Esą gyvūnas buvo viena iš pagrindinių jų barnių priežasčių.

Kaip pranešė prokuratūra, Jorkšyro terjerų veislės šuniui nustatyti minkštųjų audinių sužalojimai, kaukolės politrauma ir dubens kaulų kairiosios pusės sąnarinės kryžiaus jungties skilimas. Dėl šių sužalojimų gyvūną buvo ištikusi koma. Šuo iki šiol nėra pasveikęs, dėl patirtų traumų išsivystė kasos ir inkstų nepakankamumas, todėl reikalinga nuolatinė speciali priežiūra.

Gyvūno šeimininkė R.S. teigė, kad kaltinamasis vienintelis galėjo padaryti šį nusikaltimą, mat dažnai ragindavo ją pasirinkti kas svarbiau: jis ar šuo. Taip pat kaltinamasis esą vienintelis, be jos, turėjo buto raktus. Tačiau V.V. savo kaltės dėl žiauraus elgesio su gyvūnu nepripažįsta.

Teismo nuosprendis, jei nebus apskųstas, įsiteisės balandžio 20 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vv

vv portretas
Na,ir rado,ka skriausti,nesveikas tipas. Sunelis mazytis,o tas sadistas pasimankstino ant jo,ar kaip? Ir kaip zeme nesioja tokius iskrypelius,kad gali sitaip elgtis su gyvu padaru. Parazitas ir tiek.

Tipas

Tipas portretas
kazko as cia nesupratau.perskaiciau straipsni,bet kur suo???? nuo kada ta kudlota ziurke,jorksyras,vadinamas suniu?reikejo ne ta kviauksinti daikta i myzalus niurkyti,o ta jo savininke.tokios apsileidusios bobos dar neteko sutikti.ir kiek ji isleido to padaro gydymui??? 1600 e?!!! tai gal reikejo 10 nauju nusipirkti,juk vis vien namuose kiaulininkas:)).o ir advokatas tiketina buvo tas pats,kuris gyne mafija:))

To Genutei

To Genutei portretas
Nusikalbėjai, tamstele. " Višta- ne paukštis, motriška - ne žmogus"... Tokį posakį žinai?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių