Klaipėdietis pyškino į varnas

Ketvirtadienį ryte policininkai užgriuvo į uostamiesčio Žardininkų g. gyvenančio vyro namus. Jis įtartas šaudęs į varnas.

Apie septintą ryto policijai Žardininkų g. gyventojas pranešė matantis, kaip kažkoks žmogus per balkoną šaudo į paukščius.

Pranešėjas teigė, kad viena varna krito pakirsta šovinio. Į įvykio vietą nuskubėję pareigūnai rado namuose 1969 metais gimusį vyrą, jis prisipažino, kad varnų kranksėjimas rėžia ausį, todėl šaudydamas pneumatiniu šautuvu jis norėjo tik išbaidyti skardžiabalsius sparnuočius.

Klaipėdietis labai išgyveno dėl to, kad vieną varną nušovė. Vis tik pareigūnams verta labiau pasigilinti į šią situaciją.

Apie šaudynes pranešęs asmuo tikino, kad šį vyrą pyškinantį per balkoną stebėjo ne pirmą kartą. Be to, būta atvejų, kai Žardininkų gatvėje nežinomas asmuo apšaudė vaikus.


Šiame straipsnyje: VarnašaudėKlaipėda

NAUJAUSI KOMENTARAI

vakuminiams komentatoriams

vakuminiams komentatoriams portretas
Gal pradėkim žmones šaudyti ir nuodyti kurie teršia gamtą, ar kada patys bent susimąstėte kokią žalą darot gamtai su savo besaikiu vartojimu, atsirado blet baltarankiai, paukščio šūdo nuo palangės nusivalyti negali. Klounai blet!

jonis

jonis portretas
Varninius seniai naikinti reikejo,nes per daug ju priviso.Saunuolis,visi turetumem varninius ir balandzius naikinti,geriausia nuodijant,o tuos ,kurie juos gina suduose skandinti...

teisusis susis :D

teisusis susis :D portretas
siūlau nuteisti pakariant atgimimo aikštėj. tegu jo akis lesa varnos, o vidurius tampo šunys ir vaikai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių