Klaipėdoje ant Mokyklos gatvės tilto – avarija, yra sužeistų (papildyta)

Klaipėdoje ant Mokyklos gatvės viaduko susidūrė automobiliai, avarijos metu sužaloti žmonės.

Apie eismo įvykį šioje vietoje policijai pranešta sekmadienį 11.51 val. Avarijos metu eismas nebuvo intensyvus, tačiau lijo.

Pranešama, kad susidūrus dviem automobiliams sužeistieji buvo prispausti suknežintų automobilių.

Į įvykio vietą išskubėjo greitosios pagalbos medikai, policininkai bei ugniagesiai. Avarijos vietoje dirba daug policininkų, jie padeda reguliuoti eismą bei aiškinantis nelaimės aplinkybes.

Ant šio tilto beveik kasdien įvyksta eismo įvykiai, kuriuose apgadinami automobiliai. Tai vienintelis šiuo metu automobilių eismui atviras tiltas per Danę. Biržos tiltu naudotis draudžiama miesto valdžios sprendimu, Pilies tiltas remontuojamas.

Pirminiais duomenimis, greitosios pagalbos medikai į ligoninę išgabeno penkis nukentėjusiuosius. Atrodo, kad nė vieno jų gyvybei pavojaus nėra.

Panašu, kad automobiliai ant tilto susidūrė, kai iš šiaurinės miesto pusės važiavęs „Audi“ vairuotojas nesuvaldė mašinos, išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su iš pietinės pusės atvažiuojančiu BMW.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

njkido

njkido portretas
ne zmones debilai o tie debilsi kurie negali paprasciausiai suregulioti eisma. Cia elementariai galima suregulioti eisma bet policija miega, o kitiems instancijom ant vieno ....A zinuot kodel? todel kad visi valdininkai gyveno siaures rajone savo nuosavajame name ir jiems neidomu kas viksta mieste....

Meiluye

Meiluye portretas
JUrga Klp Del tokiu bobu pavairavimo poto ir kyla kamsciai, atimt teises. kurios pristabdineja,sukelia avarines situacijas, puse val blaskosi prie sankryzos nes bijo pajudet bijo avariju ir t.t Morale: TP tu.

kas

kas portretas
Ar daug yra tokiu , kurie mieste vaziuoja 50km'/val ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių