Klaipėdoje apvogė kelis garažus

Rytiniame Klaipėdos pakraštyje esančiame garažų kooperatyve "Venta" – vėl incidentas. Šį kartą čia naktį buvo apvogti keli garažai.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Šilutės pl. 89 numeriu pažymėtame neaptvertame metalinių garažų masyve siautėjo vagys.

Policijai apie vagystę pranešta tik vasario 17-ąją. Oficialiai užfiksuota, kad apvogti du garažai, vieno jų savininkas aiškino praradęs suvirinimo aparatą, bet teigė dėl prarasto daikto niekam pretenzijų neturintis.

Šioje bendrijoje garažus turintys vyrai tikino, kad įsibrauta į šešis ar septynis.

"Laukiau gal porą valandų, kol policininkai ateis prie mano garažo, bet jie taip ir nepasirodė. Mačiau policijos automobilį, bet pareigūnų nesutikau. Mano garažas taip pat buvo išplėštas, dingo tam tikros geležėlės. Jų vertė gal ir nėra didelė, bet mane ima siutas, kad esame verčiami mokėti už sargų darbą, o naudos iš jų – jokios. Nei jie ką mato, nei ką girdi. Naktimis užkardas paliekamas pakeltas, gali važiuoti, kas tik nori", – piktinosi bendrijos narys Jonas.

Apklaustas minėtą naktį dirbęs sargas aiškino vėlų vasario 16-osios vakarą apėjęs valdas, bet nieko įtartino nepastebėjęs.

Po to kooperatyvo teritoriją jis apžiūrėjęs sekmadienį, apie 6 val.

Tai ne pirmas panašus atvejis šioje bendrijoje, o pernai rugsėjį čia gaisro metu metaliniame garaže žuvo vyras ir moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Venta

Venta portretas
Turiu garaza ten kokie 15m. Kada beatvaziuoji- sargas miega, o kai tamsu tai gali ka nori daryti- miega net po du naktimis uzsirakine... Siemet mokestis 91€, is ju 4€ uz zeme, 3€ kazkoks ju subotnikas ir like 84€ atitenka sargu islaikymui. Idomu uz ka? Sargai isvis ten nereikalingi nes susirinke pensininkai pamiegoti naktimis, o dienomis slampineja ir kaulija senu akumuliatoriu, kad galetu parsiduoti... Buchaltere viena pavoge apie 25000lt., kita apie 30000 pasidejo i savo saskaita, kad gautu procentu i savo kisene. Pirmininkas visa ziema nei karto nepravale keliu, o vasara vienos duobes pilnos vandens- isvaziuoti neina. Isvis niekas nedaroma ir netvarkoma. Idomu kur nukeliauja mokesciu pinigai???

ANONISTUI

ANONISTUI portretas
tai kad dar nebuvo amnestijos ,manau pasiklyde vatnikai cia apvoge .

Anonimas

Anonimas portretas
O ko jus norite juk dabar amnestija juk nusikaltelliams irgi reik giventi so zakovna
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių