Klaipėdoje automobilis sunkiai sužalojo paauglę

Vasaros atostogos 16-metei klaipėdietei netikėtai nutrūko vėlų pirmadienio vakarą vedžiojant šuniuką. Paauglę pėsčiųjų perėjoje partrenkė automobilis.

Eismo nelaimė įvyko 23.12 val. 16-metė mergaitė tuo metu vedžiojo šuniuką ir žengė į perėją. Ją čia partrenkė automobilis „Toyota Corola“. 46-erių vairuotoja tikino nemačiusi pėsčiosios, esą ji nežinia kaip atsidūrė gatvėje.

Nukentėjusioji patyrė labai sunkių sužalojimų – mergaitei lūžo kaukolės pamatas, ji gydomas ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Vairuotoja buvo blaivi. Pėsčiųjų perėja, kurioje atsitiko nelaimė, yra apšviesta kryptiniu apšvietimu, prieš ją yra greitį mažinantys kalneliai.

Eismo nelaimę tiriantys pareigūnai dar aiškinsis avarijos priežastis ir aplinkybes. Automobilis sustojo tik maždaug už pusšimčio metrų, stabdymo pėdsako ant gatvės jis nepaliko.

Netoli šios vietos yra greičio matuoklis, tačiau dažniai pro šią vietą važiuojantys vairuotojai gerai žino, kada jis veikia.

Automobilis važiavo iš miesto.

Dragūnų kvartalo gyventojai puikiai žino, kad nei kalneliai, nei matuoklis greičio mėgėjų nesustabdo. Ypač įžūliai elgiasi didesnių automobilių vairuotojai, kurių mašinos įveikia kalnelius nestabdydamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Nesvarbu kur vairuotoja žiūrėjo į telefoną ar į spuogą ant rankos, faktas tas, kad nebuvo dėmesys sutelktas į kelią ir tai įrodo stabdymo žymių nebuvimas. Žmogus ėjo per perėja, o vairuotoja atsako už savo valdomą transporto priemonę. Liudininkų nėra, vienintelis įrodymas stabdžių žymės.

As

As portretas
Nu jūs nejuokaukit su savo telefonais. Jeigu jūs taip elgiatės, tai nereiškia, kad visi taip daro.

...

... portretas
Taip svarbiausia dabar yra mergaitė ir linkim jai tik visa ko geriausia. Nuo tokios nelaimės niekas neapsaugotas ir lengva čia jums teisti dabar ir vieną, ir kitą pusę. Tuo labiau, kad nei vienas nieko nežinote.
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių