Klaipėdoje – dar viena narkotikų perdozavusi auka: vyras mirė taksi automobilyje

Klaipėdoje taksi mirė, kaip įtariama, narkotikų perdozavęs vyras, dar vienas gydomas ligoninės reanimacijoje.

Sekmadienio vakarą Klaipėdos miesto policijos komisariate gautas pranešimas, kad 18.38 val. Paryžiaus Komunos gatvėje, centrinėje miesto dalyje, taksi automobilyje, mirė 32 metų vyras.

Pirminės apžiūros metu smurto požymių neaptikta. Paskirta užduotis specialistui atlikti tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, pranešė uostamiesčio policija.

Įtariama, kad vyrą mirtis galėjo ištikti nuo narkotikų perdozavimo.

Dar vienas panašaus amžiaus asmuo, taip pat važiavęs šiuo taksi, įtariama, dėl tos pačios priežasties nuvežtas į ligoninę ir gydomas Reanimacijos skyriuje.

Abu asmenys yra klaipėdiečiai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Jūratė Albrektienė BNS sakė, kad taksi vyrams iškvietė pašalinis asmuo, jau tada buvo pastebėta, kad jiems reikia pagalbos.

Netoli pavažiavus, taksistas pastebėjo, kad vyrai jaučiasi labai blogai ir iškvietė greitąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAM Laisves sektorius

TAM Laisves sektorius portretas
"Narkomanu sostine" Klaipeda buvo 90-uju pradžioje ir viduryje. Narkotikai jau senokai vežami i Klaipeda iš Vilniaus ir Kauno ir jos apylinkiu. O narkomanu pakanka visuose miestose,kuo didesnis miestas,tuo daugiau ir narkomanu,nebent kokioje Nidoje ar Juodkranteje ju faktiškai nera :)

Laisves sektorius

Laisves sektorius portretas
Ka as galiu pasakyti Klaipeda yra narkomanu sostine Lietuvos mastu , kai dirbu apsaugoje ir kiekviena miela diena tenka su jais kovoti su gaujom kurios siauteja baisei susibure po 4 ar 6 asmenis ir eina vogti kad doze gauti ziauru blm ka valdzia galvoja man idomu speju kad px , sita salis isnyks nes nebera cia saziningu ir doriu zmoniu cia pragaras ir man skaudu kad mano salis i tai grimsta.

Naivus

Naivus portretas
Iš kur gavo?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių