Klaipėdoje – dar vienas kaukėto plėšiko įsiveržimas į parduotuvę

Sekmadienį vakare kaukėtas plėšikas su peiliu įsiveržė į Debreceno gatvėje esančią parduotuvę. 

Apie užpuolimą policijai pranešė 1954 metais gimusi pardavėja. Ji teigė, kad plėšikas, grasindamas peiliu, reikalavo pinigų, tačiau jų negavęs pabėgo. 

Dar vienas užpuolimas buvo įvykdytas praeitą trečiadienį. Tuomet kaukėtas plėšikas su peiliu įsiveržė į Taikos prospekte įsikūrusį saloną. 

20.20 val. į 97-uoju numeriu pažymėtame name veikiantį soliariumų ir masažų saloną įbėgęs tamsiais sportiniais rūbais vilkintis bei slidininko kepurę ant veido užsimaukšlinęs vaikinas su peiliu rankoje pareikalavo 30 litų. Salone tuo metu dirbusi 35 metų darbuotoja ištiesė jam 50 litų kupiūrą. Stvėręs pinigus nusikaltėlis pabėgo.

Vėliau salono darbuotoja apibūdino jį: apie 170 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, vilkėjo tamsia striuke, juodomis sportinėmis kelnėmis, kalbėjo lietuviškai.

Spėjama, kad 30 litų jam galėjo prireikti narkotikams. 

Nusikaltimą tiria uostamiesčio 2-ojo policijos komisariato pareigūnai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

situacija

situacija portretas
Šiandieninė situacija yra mums atpildas už praleistą laiką kuris turėjo būti skirtas vaikų aulėjimui. ir nieko čia nebepadarysi, o ir daryti nebėra kam. Politikų strateginiai planai nesiekia toliau kadencijos pabaigos, tie buvę vaikai su simpsonų "iškruštomis" smegenimis jau paleidę į pasaulį savo atžalas su nuosavomis vertybėmis. Pažiūrėkite į jų veido išraiškas autobuse, gatvėje parduotuvėje - daugiausiai tik agresija. Pridėkite mieste kamerų nors kas metrą ir niekas nepasikeis, na gal tik patys galėsime pasidžiaugti kaip ir kas mus apiplėšė. Gerbiamieji, bet juk tai jau pasekmė, o protingi žmonės kovoja su priežastimi. Tos siūlomos iniciatyvinės grupės, tai jau visiškas brėdas, na gal kam nors ir ne - padės išplauti pinigėlių. Manau, kad tai kaina, kurią mes mokame už tai, kad kaip aborigenai iškeitėme multikus vaikams apie snieguolę į suaugusių multikus apie simpsonus rodomus vaikams

...

... portretas
Tai parase gi kad treciadieni I Taikos pr. esanti masazo salona. Atgal i mokykla

Memelburg

Memelburg portretas
Debreceno g. 97 namo nera.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių