Klaipėdoje darbo metu nepažįstamasis sumušė paštininkę

Brandaus amžiaus klaipėdietė pakliuvo į ligoninę. Medikai apie darbo metu jos patirtą smurtą pranešė policijai.

54 metų moteris šeštadienį, lapkričio 12 dieną, po pietų nešiojo registruotą korespondenciją Dzūkų gatvėje.

Iš vieno namo netikėtai išėjo nepažįstamas vyras ir užsipuolė darbo reikalais į namus užsukančią moterį. Vyras įžeidinėjo ją, o pasivijęs ties gretimu namu sumušė niekuo dėtą moterį.

Panašu, kad vyras galėjo neadekvačiai pasielgti dėl ligos.

Trečiadienį pareigūnai ketina pabendrauti su šiuo asmeniu ir išsiaiškinti, ar jis gali atsakyti už savo veiksmus. Jeigu vyras yra nepakaltinamas, ketinama kalbėti su juo besirūpinančiais asmenimis, kad būtų užtikrintas aplinkinių saugumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Situacija

Situacija portretas
Kodėl iškart kaltiname vyriškį? Man kartą teko bendrauti su kažkokia ypata. Atnešė registruotą laišką, o lauke buvo žvarbu. Bandžiau ją pakalbinti, kad toks bjaurus oras, o tenka nešioti paštą. Moteris tyli, bandau dar kalbinti, vėl tyli. Ir neatrodo panaši į kurčnebylę, nes jei yra tokia problema, - parodoma gęstais. Nusprendžiau, jog susidūriau su religine fanatike. Jos turi kažkokius tylėjimo įžadus ir nekalba ne su sektos sesėmis ar broliais. Gailiuosi kad nepavyko prakalbinti, bet jei kitą kartą ateis ypata, tikrai "prakalbės".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių