Klaipėdoje – du ikiteisminiai tyrimai dėl incidento su prokuroro padėjėja

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apylinkės prokuratūros padalinio Gargžduose pareigūnai tiria lapkričio pabaigoje įvykusį incidentą, kuriame dalyvavo šios prokuratūros prokuroro padėjėja.

Generalinė prokuratūra pranešė, kad lapkričio 20-ąją pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo pagal abiejų įvykio dalyvių pateiktus pareiškimus.

Incidentas tarp automobilį vairavusios prokuroro padėjėjos ir dviratininko įvyko lapkričio 20 dieną. Moteris teigia, kad minėtos dienos rytą kelyje įvyko konfliktas su dviratininku, šis esą smogė jai kumščiu į veidą. Išsigandusi prokuroro padėjėja iš įvykio vietos nuvažiavo. Į policiją ji atvyko mažiau nei po valandos.

Įvertinusi įvykio dalyvių pateiktas ir vietoje nustatytas aplinkybes, policija vairuotoją nubaudė pinigine bauda už Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

„Lietuvos ryto“ televizijos duomenimis, prokuroro padėjėjai skirta 5 eurų bauda.

Įvykiu pradėjus domėtis žurnalistams Klaipėdos apskrities Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika tvirtino, kad sprendimas dėl baudos gali būti panaikintas.

Tą pačią dieną gautas ir dviračiu važiavusio asmens pareiškimas. Šis nurodė, kad netrukus po minėto eismo įvykio jį gatvėje sumušė iš matymo pažįstamas vyras. Pirminiais duomenimis, šis asmuo yra artimas įvykyje dalyvavusios vairuotojos draugas.

Dviratininkas „Lietuvos ryto“ televizijos neigė mušęs automobilio vairuotoją. Anot jo, moteris kliudė jį automobiliu ir nesulaukusi policijos pasišalino iš įvykio vietos. Tuo metu prokuroro padėjėja aiškino, kad dviratininkas jai praskėlė lūpą. Kadangi jos mobilusis telefonas buvo išsikrovęs, moteris sakė nežinojusi, kaip elgtis tokioje situacijoje, dėl to sėdusi į mašiną ir išvykusi.

Abiejų pareiškėjų nurodytos aplinkybės yra tiriamos.

Anot prokuratūros pranešimo, kad nekiltų abejonių dėl tyrimo nešališkumo, šie ikiteisminiai tyrimai perduoti vadovauti ir kontroliuoti Klaipėdos apylinkės prokuratūros padaliniui Gargžduose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvė

Lietuvė portretas
Gėda,kad Lietuvoje yra tokių teisininkų,kurie gatvėje klykauja,nežino įstatymu,ir yra besmegenė. Paaiškinsiu kodėl rimta prokuratūros darbuotoja žinan savo vietą ir saugodama Prokuratūros vardą, būtų išlipusi iš mašinos pasiteiravus dviratinko ar nesužeistas, išsikvietusi policiją, tai būtų viskas ir gerai, nereitų vieną kartą sakyti,dar iš įvykio vietos pabėdo dėl streso,kitą dėl sumušimo dar kitą dėl dviratininko skubėjimo į darbą, Kad melagė tai aišku kaip dieną.

raimundas

raimundas portretas
"Kadangi jos mobilusis telefonas buvo išsikrovęs, moteris sakė nežinojusi, kaip elgtis tokioje situacijoje, dėl to sėdusi į mašiną ir išvykusi." - Tai sako prokuroro padėjėja ...?! Tai kaip tokioje situacijoje galėtų pasielgti žmogus, kuris nėra aplamai susidūręs teisingumo "traukiniu" ?

Ciucis

Ciucis portretas
Be ryšiaus nuomonė :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių