Klaipėdoje – dviejų narkomanų dvikova

Uostamiesčio policininkai narplioja žmogaus sužalojimo istoriją, kuri gali įgauti visiškai netikėtą siužetą.

Ketvirtadienį apie 18 val. greitosios pagalbos ekipažas iš Naujakiemio gatvės vieno namo kiemo į ligoninę pristatė peiliu sužalotą 1977 metais gimusį to paties namo gyventoją. Nukentėjusysis paaiškino, kad jį sužalojo nepažįstamas vyras.

Medikai aukai diagnozavo durtinę žasto žaizdą, arterijos pažeidimą, žmogus buvo praradęs nemažai kraujo.

Nukentėjusysis neaiškino, kas ir kodėl jį sužeidė.

Tą patį vakarą Debreceno gatvėje gyvenantys žmonės pranešė policijai, kad šalia vieno namo kažkoks vyras vartoja narkotikus. Čia atskubėję policijos patruliai narkomaną sulaikė ir pas jį aptiko kruviną peilį, todėl kilo įtarimas, kad šis asmuo galėjo sužeisti vyrą Naujakiemio gatvėje.

Panašu, kad pareigūnų žinioje jau yra abu šios istorijos dalyviai, o konflikto esmė gali būti kiek kitokia, nei iš pradžių manyta.

Mat, nukentėjusysis yra tas pats asmuo, kuris prieš kelerius metus parduotuvėje peiliu sužalojo apsaugininką, bandžiusį sulaikyti vagį. Šis žmogus yra priklausomas nuo narkotikų. Tad abu konflikto dalyviai yra kamuojami tos pačios priklausomybės.

Esama versijos, kad nusikaltimas galėjo būti įvykdytas ginantis, o nukentėjusysis galėjo pats pulti.

Pareigūnai kol kas šių įvykių nekomentuoja, dar laukiama galimybės apklausti ligoninėje gydomą sužeistąjį, renkami kiti įkalčiai bei įrodymai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Banginis

Banginis portretas
Vyrai, laikykitės!

Antoška

Antoška portretas
Gaila bahurus...

Beast

Beast portretas
Supisti narkosos naikinti juos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių