Girtas klientas smogė taksistui ir apgadino mašiną

Girtas klaipėdietis ne tik nesugebėjo paaiškinti taksi vairuotojui, kur norėtų būti nuvežtas, bet ir puolė mušti vairuotoją bei apgadino automobilį.

Ankstų antradienio rytą, kelios minutės po septintos Turgaus aikštėje prie taksi automobilio priėjo girtas vyras. 60-metis vairuotojas bandė sužinoti, kur reikės vežti klientą, tačiau vyras buvo toks girtas, kad jo kalba buvo visiškai nerišli.

Vairuotojas kelis kartus perklausė, kur žmogus nori važiuoti, tai labai supykdė girtą klientą, todėl jis vožė vairuotojui į veidą. Taksistas nuo smūgio nugriuvo.

Supratęs, kad gali sulaukti daugiau smūgių, vairuotojas įlipo į automobilį ir užsirakino. Tuo metu mušeika šlitiniavo aplinkui ir savo pyktį išliejo nulauždamas mašinos veidrodėlį.

Nukentėjusysis iškvietė policiją. Pareigūnai sulaikė 56 metų vyrą, jokios kompromituojančios jį informacijos policija iki šiol apie šį žmogų neturėjo.

Kaltininkas gailėjosi ir atsiprašinėjo taksisto, pažadėjo atlyginti žalą. Jeigu taksi vairuotojas dovanos skriaudą, ikiteisminis tyrimas bus baigtas šalių susitaikymu. Priešingu atveju chuligano lauktų bauda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių