Klaipėdoje į areštinę uždarytas neblaivus vairuotojas

  • Teksto dydis:

 Nuo naujųjų metų pasikeitus Administracinių teisės pažeidimų kodeksui, pirmadienio naktį į areštinę uždarytas vyras, kuris vairavo būdamas smarkiai apsvaigęs nuo alkoholio.

31 metų Klaipėdos rajono gyventojas apie 2.40 val. buvo sustabdytas Laukininkų gatvėje. Klaipėdos ligoninėje patikrinus alkoholio kiekį vyro kraujyje, jam nustatytas sunkus 2,71 promilės girtumas.

Vyro automobilis nuvežtas į saugomą aikštelę, o jis pats uždarytas į areštinę.

Įsigaliojus naujajam Administracinių teisės pažeidimų kodeksui, dalis jame iki šiol buvusių pažeidimų perkeliami į Baudžiamąjį kodeksą ir už juos jau gresia baudžiamoji atsakomybė. Vienas iš tokių pažeidimų – vairavimas neblaiviam su daugiau kaip 1,5 promilės alkoholio girtumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bus daugiau tvarkos

Bus daugiau tvarkos  portretas
Kuriam laikui sodins? Juk tikrai ilgam neapsimoka, iš mokesčių mokėtojų mokėti už išlaikymą. O kodėl ne priversti neapmokamai padaryti gerus viešus darbus, mums naudinga tokia bauda!

vardan tos lietuvos

vardan tos lietuvos portretas
jeigu vienus sodina kitus turi paleisti kitaip kalejime neuzteks vietu Vagyste ne nusikaltimas O jeigu vagi DAUG ir is valstybes - tai jau vertas apdovanojimo darbas Pavyzdziui Masiulis pavoge 110 tukstanciu pasidalino su prokurorais ir prasau nauja vagysciu iteisinimo ir konsultaciju firmuke Pilnas seimas pilna vyriausybe ir pilna lietuva tokiu vagiu didvyriu - PATRIJOTU Idiotai ka jus paimsit is prisigerusio UBAGO Supuvusi tranta ar baudas is BEDARBIO Durnynas Ešektyviausia bausme (ta pripazysta patys pijokai) tai butu viesas nuplakimas ismirkytomis vandenyje rykstemis Po 50 ryksciu nemanau kad daugiau noretu prisisproges vazimeti Nuplakti PIRMIAUSIA seimo DEBILUS

anonimui

anonimui portretas
tamsta esi svajotojas,Masiulkinas pagautas imantis simtatukstantini kysi kartu su prokurorais kuria konsultacine firma,kaip duoti,kam duoti ir kiek duoti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių