Klaipėdoje jaunas plėšikas išžagino studentę

Klaipėdoje naktį apiplėšęs ir namo laiptinėje išžaginęs atsitiktinę praeivę nusikaltėlis mažiau nei po paros pakliuvo už grotų. Uostamiesčio pareigūnai demaskavo ir nutvėrė daugybę kartų už vagystes ir plėšimus teistą jauną žagintoją.

Penktadienio naktį, apie 3 val. 20-metė studentė viena ėjo iš naktinio klubo J.Janonio gatve. Merginą pasivijo ir apiplėšė 22 metų Klaipėdoje nuo paauglystės nusikaltimais garsėjantis plėšikas. Jis atėmė merginos telefoną ir piniginę.

Netrukus pamatęs, kad piniginėje liko tik pora eurų, plėšikas vėl pavijo merginą ir įsitempė į vieno namo laiptinę.

Išsigandusi mergina nesipriešino, nusikaltėlis ją išžagino ir dingo.

Pažeminta ir išsigandusi studentė į policiją kreipėsi tik po pusės paros. Klaipėdoje neseniai studijuoti pradėjusi nukentėjusioji ne iškart sugebėjo parodyti, kur įvykdytas nusikaltimas.

Pareigūnai netruko išsiaiškinti nusikaltėlio asmenybę – tai daugybę kartų nuo paauglystės policijoje ir teisme buvojęs vaikinas. Kai jis dar buvo itin jauno amžiaus, kiti nusikaltėliai kameroje bandė iš jo pasityčioti ir išniekinti.

Kai pareigūnai atėjo į jo namus, slaptavietėje rado ir išniekintos merginos telefoną bei dokumentą.

Be vagysčių ir plėšimų jo biografijoje ir sugyventinės skundas dėl smurto prieš ją. Moteris yra aštuntą mėnesį nėščia.

Suimtas trims mėnesiams

Šeštadienį po pietų Klaipėdos miesto apylinkės teismas sankcionavo įtariamojo suėmimą trims mėnesiams.

Paaiškėjo, kad šis jaunas plėšikas bandė įvykdyti dar vieną drastišką nusikaltimą. Tai atsitiko kovo antrąją, ketvirtadienį, apie 22 val. uostamiesčio Turgaus aikštėje. Tuo metu, kai alkoholinių gėrimų parduotuvės pardavėja darė parduotuvės duris, vidun įėjo kaukėtas vaikinas ir papurškė moteriai į akis dujų.

Kai nusikaltėlis nusisuko, pardavėja metaline grandine trenkė įsibrovėliui per nugarą. Plėšikas trenkė moteriai į veidą ir pabėgo nieko nepešęs.

Medikai nukentėjusiajai diagnozavo galvos sumušimą bei veido ir plaštakų pirmo laipsnio cheminį nudegimą.

Pardavėja tiksliai apibūdino užpuoliką. Jis buvo 170-175 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, vilkėjo trumpą pilkšvai žalsvą striukę. Plėšiko tąkart ieškojo ir kinologai su tarnybiniais šunimis.

Nors tąkart nusikaltėlio aptikti nepavyko, jis įkliuvo jau netrukus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Moteriske

Moteriske portretas
Butina daugiau kalbeti, visiems, ne tik jaunimui- Klaipedoje NESAUGU! Ypac mokslo istaigose, ka daro destytojai, saugo darbo vietas, o nekalba elementarius dalyku: vakare bukite atsargus! (bent as sutemus ne is trobos)....atvaziave studentai nesupranta, kas gali atsitikti, stai kas ir ivyko.....

Anonimas

Anonimas portretas
Ne pirmas ir ne paskutinis kartas kai naktį merginai tenka eiti vienai namo ir kito pasirinkimo nėra. BET tokio išgamos poelgis yra nepateisinamas. Kad jam jei ne teisingumas tai "kameros draugai" parodo kokia žalą jis sukelė!

Gaila

Gaila portretas
Vaflis
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių