Klaipėdoje linksminasi vagišiai: vieno BMW nuostolis – 500 eurų

Uostamiestyje ilgapirščiai dairosi lengvo grobio. Pareigūnai savaitgalį fiksavo padidėjusį vagysčių skaičių.

Šeštadienio rytą apie 8 val. prie savo mašinos atėjęs žmogus pastebėjo nemalonius pokyčius. Nuo Bandužių gatvėje stovėjusio BMW markės automobilio buvo pavogti priekiniai parkavimo davikliai. Jų vertė – 500 eurų.

Tą pačią dieną apie 14.15 val. Taikos prospekte esančiame prekybos centre, drabužių parduotuvėje iš moters rankinės vagys ištraukė mobilųjį telefoną. Anot budinčio patrulio, padaryta žala siekia 300 eurų.

Apie 14.50 val. Debreceno gatvės gyventoja į pareigūnus taip pat kreipėsi dėl vagystės. Prekybos centre iš moters rankinuko, kuris, jos žodžiais, kabėjo ant dešinio peties, dingo piniginė. Joje buvo svarbūs klaipėdietei dokumentai – asmens tapatybės, banko ir kitos kortelės, vairuotojo pažymėjimas. Žala – 30 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Mulki tu,saugok nesaugojes tuos daiktus,jei narkomanui lomkes tai jis tuos daiktus bet kokiu budu gaus jei jam reikes dozes. Tai gerai kad be auku tuos daiktus jis gavo,nenaudodamas smurto pries moteris,kaip dazniausiai buna. O tu ,, ne mulki ,, po savo tokiu komentaru saugok savo turta,nes tokie kaip tu prisikarksi. Tai kad jei netycia nenusaugosi tu ,, ne mulki,, arba is tavo artimuju, ko as tau nelinkiu. Atsimink savo komentara ir zinok kad tu esi mulkiu mulkis ;) !!!

Mulkiai

Mulkiai portretas
Pirma ismokite savo daiktus saugoti nesuprantu koks zioplys turi buti kad is rankinuko pavogtu ka nors

Sembis

Sembis portretas
Kada pareigunai iseis i gatves? Gal pagaliau bus saugomas mokesciu moketoju turtas? O tuos vagis-degradus reikia skaudziai ir grieztai bausti, o ne uzsiimineti tolerastija!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių