Klaipėdoje mergina naudojasi vyrų patiklumu

Vasaros malonumai verčia naktimis besilinksminančius žmones prarasti budrumą ir tapti patikliais, lyg vaikai. Tai konstatuoja uostamiesčio kriminalistai

lgojo savaitgalio metu uostamiestyje patirtus nuotykius kai kurie žmonės pasakoja ne tik savo artimiesiems, bet ir policijos pareigūnams. Šie yra priversti aiškintis, kokiu būdu naktį neblaivūs asmenys nukentėjo nuo nusikaltėlių.

Sekmadienį apie 5.10 val. Taikos 101 numeriu pažymėtoje greito maisto užkandinėje linksminosi 39-erių klaipėdietis. Čia jis susipažino su kažkokia mergina, drauge gurkšnojo alkoholinių gėrimų.

Vienu momentu naujoji pažįstama paprašė vyrą paskolinti savo telefoną. Nieko pikta neįtardamas klaipėdietis padavė savo "Samsung Galaxy S5". Jis nesitikėjo, kad mergina įžūliai pagrobs jo daiktą, bet būtent taip ir atsitiko – mergina paspruko.

Policijai apie įvykį pranešęs žmogus teigė, kad telefonas yra vertas 400 eurų.

Pasak jo, įtariamoji gali būti 28–30 metų, liekna, ilgų juodų plaukų, vilkėjo tamsiais rūbais.

Pareigūnams teks pasiaiškinti, ar galėjo būti, kad ta pati mergina panašiai pasielgė su kitu 43 metų vyru. Tai atsitiko dar birželio 4 dieną, apie 15 val.

Tačiau apie įvykį policijai nukentėjusysis pranešė daugiau nei po trijų savaičių.

Tądien pareiškėjas bendravo su mergina Žardininkų gatvėje esančiame bute. Vieną akimirką ji paprašė paskolinti telefoną, esą jai būtina paskambinti.

Nieko pikto neįtaręs vyras ištiesė jaunai moteriai savo "Sony Xperia", ši išsmuko į koridorių pakalbėti ir nebegrįžo.

Ši mergina taip pat gali būti apie 28 ar 30 metų.

Birželio 26-osios naktį pačiame Klaipėdos centre nukentėjo dar vienas vyras. Apie 2 val. būdamas kavinėje jis pasigedo savo brangaus telefono "Samsung S6 Edge", o iš piniginės dingo 470 eurų. Nukentėjusysis nurodė, kad patyrė 1 219 eurų žalą.

Policijai apie tai pranešęs žmogus neįsivaizduoja, kas ir kuriuo momentu jį apšvarino, todėl nusikaltimą tirti – tik dar sudėtingiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Urtė

Urtė portretas
Apsukri mergina! Moka apsukt vyrus apie pirštą.Ko jie tikėjosi...Galima numanyti,kad kai kuriems vyriškiams ji tiko į dukras ar anūkes.O jei tėtis ar senelis nori pabendrauti ar daugiau ko, tai turi susimokėt kiek prašė ir atiduoti tai ,ko neprašė...Juk nesinorėjo bendraamžių... Tokia ta tiesa dėdulės...Seneliams brangiai atsieina jaunos...o ko tikėjotės?

apsirinkat

apsirinkat portretas
dėl merginos darbavimosi koordinačių, paskutinįsyk panašią besidarbuojant, teko sutikt baltijos prospekto žiedinėje sankrįžoje ir ne pirmą kartą, bet tuo metu pamaniau, jog gal kokia "apsirūkius" :)))

tam prasilenke su kaina

tam prasilenke su kaina portretas
Eik ant varpos, eksperte...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių