Klaipėdoje nuteistas su nepilnametėmis lytiškai santykiavęs vyras

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas paskelbė nuosprendį byloje, kurioje 26 metų vyras kaltintas lytiškai santykiavęs su nepilnametėmis bei tvirkinęs mažametę.

Teismas praneša, kad vyrui skirta dviejų metų laisvės atėmimo bausmė ją tokiam pačiam laikui atidedant. Taip pat jis turės dalyvauti elgesio pataisos programoje.

N.B. nuteistas už tai, kad praėjusių metų vasarą siuntė mažametei seksualinio pobūdžio trumpąsias žinutes ir siūlė už paskolintus pinigus tenkinti jo lytinę aistrą. Tais pačiais metais jis automobilyje lytiškai santykiavo su dviem šešiolikos metų neturinčiomis merginomis, žinodamas jų amžių. Šios teigė, kad mylėjosi su nuteistuoju abipusiu sutarimu.

N.B. savo kaltę pripažino ir padarytų nusikaltimų gailėjosi.

Šis teismo sprendimas per 20 dienų gali būti skundžiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
nesuprantu ar butina taip ispusti si burbula? o ko tos nepilnametes kariasi vyresniesniems ant kaklo, ko lipa i masinas, kodel internetas pilnas tokiu vistu. teisingai vyrai daro, jei duoda tai ir ima. juk prievartos nebuvo. tai ir tas vistas teisti reikia, kad sutiko buti tvirkinamos. na ir kas, kad jai 14-15 metu, jos daugiau zino ir moka nei kokia 20 mete.

ert

ert portretas
Kad jis jau is snukio nesveikas, ka cia dar ryskintis...

Pilietis

Pilietis portretas
Kažkuris dirbo kalvio padėjėju. "Kalvis kaustė arklius,o jis kaustė kumeles."
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių