Klaipėdoje prie parduotuvės apibraižė brangų automobilį

Uostamiesčio policininkams teks aiškintis, kas ir kodėl prie vieno didžiųjų miesto prekybos centrų subraižė „BMW X5“ ir taip padarė didelių nuostolių mašinos savininkui.

Šeštadienį 16 val. išėjęs iš prekybos centro „Banginis“ šio brangaus visureigio savininkas pamatė, kad jis apgadintas.

Vyras užfiksavo subraižytas priekines ir galines dureles ir galinį mašinos sparną.

Patirtą žalą jis įvertino 900 eurų.

Pareigūnai bandys aiškintis, ar tai padaryta tyčia kažkokiu aštriu daiktu siekiant pakenkti būtent šiam asmeniui, ar kažkas nesuvaldė prekybos vežimėlio ir juo apgadino automobilį.

Ketinama peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus bei apklausti galimus įvykio liudininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasityčiojimas

Pasityčiojimas portretas
Teisingai rašo Klp, aikštelės subraižytos taip, kad neįmanoma normaliai atidaryti mašinos durelių. Turėtų būti nustatyti normalūs standartai ir aikštelių savininkai privalėtų perbraižyti stovėjimo vietas. Daug maž padoriau atrodo prekybos centro LIDL aikštelė, o visur kitur - pasityčiojimas!!!

prabangos prekė

prabangos prekė portretas
šudo gabalas. už 5 K euru.

Klp

Klp portretas
Jei tyčia sugadino,tai viena,tokius reikia bausti ir labai griežtai,bet kitas reikalas,kad parduotuvių savininkai nori kuo daugiau automobilių sutalpinti savo aikštelėse.Daugiau pirkėjų,didesnis pelnas,bet kad taip sustačius, automobilio durelių neįmanoma atidaryti išlipant ir nesubraižyti kito autombilio šono,tai jiems dzin.Vienas vairuotojas stengiasi kaip nors skersas išlipti,kad gink die nesubraižyti šalimais stovinčio,o kitam nusispjaut į tai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių