Klaipėdoje sulaikytas rusas kontrabandą slėpė automobilio dugne

  • Teksto dydis:

Pasieniečiai Klaipėdoje sulaikė Rusijos piliečio vairuotą automobilį „Opel Insignia“, kurio slėptuvėse buvo daugiau kaip pustrečio tūkstančio pakelių kontrabandinių cigarečių. Užsienietis jas, įtariama, į Lietuvą įvežė per Nidos punktą.

Ketvirtadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pareigūnai kartu su kolegomis iš VSAT Pagėgių pasienio rinktinės vienoje Klaipėdos gatvių sustabdė automobilį “Opel Insignia“ rusiškais registracijos numeriais. Jį vairavo 48-erių metų Rusijos pilietis.

Paaiškėjo, kad tvarkingus dokumentus turėjęs užsienietis šiuo automobiliu iš Kaliningrado srities į Lietuvą įvažiavo per Nidos punktą. Tikrinimo metu jis muitininkams deklaravo draudžiamų daiktų neturįs.

Klaipėdoje Rusijos pilietį sustabdžiusiems VSAT pareigūnams kilo įtarimų, kad jis Nidoje galėjo meluoti.  „Opel Insignia“ buvo nuvarytas į uostamiestyje įsikūrusią VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinę. Ten paaiškėjo, kad automobilio dugne įrengtose slėptuvėse buvo 2695 pakeliai cigarečių „NZ Gold“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Dėl kontrabandos Rusijos piliečiui pradėta administracinės bylos teisena. Jam gresia bauda nuo 2700 iki 6000 eurų. Taip pat teismas gali konfiskuoti „Opel Insignia“.

Vairuotoją po apklausos pasieniečiai paleido. Kontrabanda ir automobilis “Opel Insignia“ saugomi VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gal aš ir negeras ęsu bet monei ta kontrabanda po xui. Išskyrus ta katra varoma paciu partiju ar seimo nariu ir kt valdžiagyviu priedanguoj. Už ta tai laba pikts esu.O ka kokis ixtiandras monei biški pigiau ka nors atitęmpia tai kas iš to blogo?

genys

genys portretas
tuk tuk tuk,genelis kala...

Rado, saunu!

Rado, saunu! portretas
Tai kaip rado, jeigu netikrina, manau ten sava tvarka ir eiliskumas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių