Klaipėdoje sulaikytas vaikų tvirkinimu įtariamas vyras

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai sulaikė vyrą, įtariamą nepilnamečių berniukų tvirkinimu.

Kaip skelbia portalas delfi.lt, sulaikytasis yra Viktoras Usovas.

Anot policijos pranešimo, 1985 metais gimęs V. U. įtariamas kelerius metus tvirkinęs mažamečius ir nepilnamečius berniukus Klaipėdos rajone ir kituose Lietuvos miestuose.

Ketvirtadienį Klaipėdos apylinkės teismas įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – suėmimą vienam mėnesiui.

Policijos teigimu, V. U. yra  žinomas pramogų ir sporto pasaulyje, taip pat įvairiuose socialiniuose projektuose skirtuose vaikams.

Įtariama, jog vyras nusikaltimus galėjo vykdyti nakties metu įvairių markių automobiliuose, kurie priklausė įtariamajam arba buvo nuomojami ar skolinami.

Pareigūnų teigimu, jis buvo labai atsargus, aukoms prisistatydavo esąs turtingas verslininkas iš Vilniaus, gydytoju, masažistu arba turtingo Lietuvos verslininko, kurio neįvardydavo, sūnumi. Įtariamajam pavykdavo įkalbėti socialiai pažeistus vaikus tenkinti jo lytinę aistrą už įvairų atlygį, t. y. alkoholį, tabako gaminius, pinigus ir galimai narkotines medžiagas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dede erikas

Dede erikas  portretas
Jis istikro kaltas galit galvoti beleka bet jis vaikam viena melodija grodavo suviliodavo pinigais alkoholiu cigaretem ir vaikai neatsisakydavo o kad ten itariama kad organams vezdavo tai to tikrai nemanau nebutu is valanciuno skolinesi o kad ten jis filmavo visa hujnia tai gali buti kad i deep web keldavo

asilam's

asilam's portretas
jis yra itariamas, o ne nuteistas dar. gal tai klaida ar panasiai... jau skuba teisti zmogu.... jei kaltas gaus tai ko nusipelne nepergyvenkit....

Anonimas

Anonimas portretas
Klasiokui, savo pavarde irgi prasytume parasyti, kiek speju cia Skucenes kartu studijavot? Nes itariu visa klana
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių