Klaipėdoje sulaikyti telefoniniai sukčiai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Klaipėdoje sulaikyti įtariami telefoniniai sukčiai, kurie iš senyvo amžiaus moters pasisavino 5 tūkst. eurų.

Klaipėdos apskrities policijos duomenimis, 1942 metais gimusi moteris pranešė, kad į namų laidinį telefoną jai paskambino nepažįstamas vyriškis, prisistatęs gydytoju, ir pasakė, kad jos duktė pastūmė ir sužalojo moterį.

Skambinęs vyras teigė, jog reikia perduoti 5 tūkst. eurų, kad apie įvykį nesužinotų policija. Apie 15 val., Kretingos skvere prie bažnyčios, moteris nepažįstamam asmeniui, prisistačiusiam vardu ir pavarde, perdavė 5 tūkst. eurų.

Netrukus paskambinusi dukrai nukentėjusioji suprato, kad buvo apgauta ir kreipėsi į policiją.

Po valandos pareigūnai Klaipėdoje, Taikos prospekte, sustabdė taksi automobilį „Opel Zafira“ ir sulaikė juo važiavusius įtariamus šio nusikaltimo padarymu 1989, 1993 ir 1980 metais gimusius vyrus.

1980 metais gimęs įtariamasis su savimi turėjo 5 tūkst. eurų. Visi trys asmenys uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Policija sulaiko su įkalčiais, bet teismas... ir vėl juos paleidžia... ar reikia suprast kad nusikaltėlius teismai stoguoja'?

Hahaha

Hahaha portretas
Hansai ,neskaičiuok svetimų pinigų,ji garbaus amžiaus ir per savo gyvenime Lietuvos užsidirbo ir mokėjo mokesčius ,kad toks asilas kaip tu pezetum

Hahaha

Hahaha portretas
Bandė ,neskaičiuok svetimų pinigų,ji garbaus amžiaus ir per savo gyvenime Lietuvos užsidirbo ir mokėjo mokesčius ,kad toks asilas kaip tu pezetum
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių