Klaipėdoje per avariją vienas žmogus žuvo, kitas patyrė sužalojimus

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje susidūrus mikroautobusui ir automobiliui žuvo žmogus, dar vienas sužeistas.

„Panaudojus pneumatinę įrangą mikroautobusas buvo pakeltas, iš po jo ištrauktas žuvęs žmogus, iš gatvėje esančio šulinio ištrauktas sužeistas žmogus“, – BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Anot departamento, avarija įvyko kuomet „Klaipėdos vandenų“ darbuotojai gatvėje uždenginėjo šulinį ir į jų mikroautobusą atsitrenkė atvažiuojantis automobilis.

„Smūgis buvo toks stiprus, kad mikroautobusas pavažiavo į priekį ir užmušė šalia dirbantį vieną žmogų, o kitą sužeidė“, – teigė departamentas.

Ketvirtadienį kiek anksčiau Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad 20.16 val. gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, prie Minijos gatvės susidūrė mikroautobusas ir automobilis, yra prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti ugniagesiai, medikai, policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaziavau,maciau,

vaziavau,maciau, portretas
viskas buvo pastatyta.Atitvarai,is toli atspindintys sviesa.Dvi geltonos lempos ant autobusiuko virsaus dege.Jeigu nelakstyti kaip isprotejusiam,o vairuoti atidziai,viskas gerai butu buve.Bet pas mus gi,visuomet atsiranda gudresniu uz kitus.100% esu isitikines,kad sis ,to chevrolet vairuotojas,i pirma juosta isuko is antros,ir paspaude akseleratoriu,tipo shumacheris,,,O kada pries save isvydo dirbancius zmones,jau buvo velu.Na ir ka,butu normali valstybe-kokie 8 meteliai pataisos namuose ,ir pora simtu tukstanciu euriuku kompensacijos...Atsoktu noras be proto lakstyt.

To KR

To KR portretas
Prie ko čia šviesoforas? Kaip visada - aplinka kalta, tik ne aš.. Bliam, juk VAIRUOJI, tai žiūrėk Į KELIĄ.. Tikrai dažnas atvejis, kai vairuotojai jei priekį mašina stabdo, tai iš karto į kitą juostą rikiuojasi. Visiškai nesusimąsto, kad gal priekyje kažkas nutiko, gal žmogus per perėją eina, gal dar kažkas, kad reikia pristabdyti. Bet neee, svarbu nemažinti greičio... Kai proto trūkumas, tai niekas nepadės - nei ženklai, nei šviesoforai. Beje, tuo metu ėjau per perėja ties Minijos ir Rūtų g. sankryža, man degė žalia, bet vairuotojas kažkodėl važiavo tiesiai per raudona, tik ties perėja suprato, kad jam raudona degė.. Tai ką čia dar gali pridurt.

Klp

Klp portretas
Tas turėjo atsitikti anksčiau arba vėliau kaip pastebêjau senai jau tie Klaipėdos vandenų autobusiukai stovi vidurį kelio be jokių įspėjamųjų ženklų.Ir vakar mačiau jie visą dieną stovėjo Minijos gt.dar pagalvojau kaip jie neatsakingi dirba.iki nelaimės vienas žingsnis.kaltinu vandenų darbuotojus ir užjaučiu
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių