Klaipėdoje – vokiečių ieškomas automobilis

Uostamiesčio pareigūnai aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis Lietuvoje atsidūrė Vokietijoje ir Norvegijoje ieškoti automobiliai.

Penktadienį 14.58 val. į „Regitros“ Klaipėdos filialo Kretingos grupę kreipėsi moteris, kuri pageidavo savo vardu įregistruoti transporto priemonę „Ford Galaxy“.

Specialistams atliekant procedūrą nustatyta, kad automobilis ieškotas Vokietijoje kaip pavogtas. 1979 m. gimusi moteris paaiškino, kad mašina priklausė mirusiam jos tėvui ir pagal paveldėjimo teisę ir susitarimą norėjo jį įregistruoti savo vardu.

Pastaruoju metu tai ne pirmas toks incidentas, susijęs su vogtais automobiliais.

Keistoje situacijoje pirmadienį atsidūrė Klaipėdos rajone gyvenanti moteris. Sustabdę ją pareigūnai viduryje gatvės paėmė moters vairuotą automobilį.

Liepų gatvės ir Šiaurės prospekto sankryžoje policininkai sustabdė 32 metų moters vairuojamą „Mercedes Benz“. Jai buvo paaiškinta, kad automobilio ieško Norvegijos pareigūnai, todėl mašina turi būti saugoma policijos nuomojamoje aikštelėje.

Moteris patikino, kad nėra susijusi su kriminaliniu nusikaltimu, o jos vairuotas 2013 metais pagamintas automobilis priklauso broliui. Šis neseniai buvo deportuotas iš Norvegijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių