Klaipėdos apskrities pareigūnai nesusigundė nei 50, nei 600 litų

Nuobaudų už Kelių eismo taisykles bandę išvengti vairuotojai buvo dosnūs Klaipėdos apskrities pareigūnams, tačiau jie siūlomais kyšiais nesusigundė. 

Nuobaudų už Kelių eismo taisykles bandę išvengti vairuotojai buvo dosnūs Klaipėdos apskrities pareigūnams, tačiau jie siūlomais kyšiais nesusigundė. 

Naktį iš pentadienio į šeštadienį apie 1 val. Klaipėdos rajone, kelio Klaipėda-Kretinga 7-ajame kilometre, pareigūnai sustabdė 1981 metais gimusio T.S. vairuojamą automobilį.

Nuo vairuotojo sklido alkoholio kvapas, todėl jam teko pūsti į alkotesterį. Vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,57 promilės. Už tokį pažeidimą gresia bauda iki 1,5 tūkst. litų ir teisės vairuoti praradimas metams.

Norėdamas išvengti tokių sankcijų, vairuotojas Klaipėdos apskrities patruliams pasiūlė 600 litų kyšį. Tačiau pareigūnai pinigų nepaėmė, o vairuotoją pristatė į areštinę.

Jam gresia nemalonumai ne tik už vairavimą išgėrus, bet ir už bandymą papirkti policininkus.

Pareigūnams penktadienio vakarą Klaipėdos rajone, Triušelių kaime, įkliuvo 1972 metais gimęs vyras, kuris vairavo techniškai netvarkingą automobilį. Vairuotojas patruliams negalėjo pateikti automobilio techninės apžiūros dokumentų, mašina nebuvo apdrausta ir privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu.

Norėdamas išvengti gresiančių baudų, vyras patruliams pasiūlė 50 litų kyšį. Už tai jis nugabentas į komisariatą. Jam taip pat teks atsakyti už bandymą papirkti pareigūnus.

Dėl abiejų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių