Klaipėdos ekonominėje zonoje degė apleistas kaimas

Sekmadienio pavakare buvusiame Lypkių kaime, kuris yra patekęs į Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos teritoriją, kilo didžiulis gaisras – pleškėjo iškert keli apleisti mediniai pastatai.

Pranešimas apie kilusį gaisrą ugniagesius pasiekė 16.44 val. Pietinėje miesto dalyje gyvenantys žmonės apie tai sužinojo iš didžiulių dūmų kamuolių, pakilusių virš miesto.

Nors oficialiai buvo pranešta, kad liepsnoja trys pastatai, iš tiesų ugnis siaubė kur kas daugiau statinių. Operacijų vadovas teigė, kad liepsnojo ne mažiau šešių medinių pastatų. Vieną jų pavyko išsaugoti, panašu, kad jame dar yra gyventojų. Ar žmonės čia įsikūrę oficialiai, nežinoma.

Visi kiti mediniai pastatai supleškėjo.

Ugniagesių teigimu, vakar gaisro metu žmonės nenukentėjo.

Po valandos gaisras buvo likviduotas, tačiau ugniagesiai dar ilgai dirbo gaisravietėje ardydami ir perpildami vandeniu medines konstrukcijas.

Iškeldinus gyventojus Lypkiuose liko gyventi tik viena moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Zuokula savo specnazą atsiuntė?Skant-dvišalis bendradarbiavimas?:DDD Oi susijungs pries rinkimus liberastai, oi susijungs...

uzkliuvo

uzkliuvo portretas
Kam dar padegti reikejo?

Bakalia

Bakalia portretas
Kokiais barbariskais budais tvarkosi LEZ vadovai. Lietuvoje pilna tokiu zmoniu, kurie tvarkosi taip kaip jeims gerai, o kiti nesvarbus. Be sentimentu pervaziuotu su tankais per minia ir dar nusispjautu. Supuvusioje visuomeneje supuvus ir Lietuva.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių