Klaipėdos keliuose – girtų vairuotojų viražai

Naktinėmis uostamiesčio gatvėmis policijos pareigūnams teko vytis sprunkantį automobilį, kurį vairavo neblaivus vairuotojas. Įkliuvo ir prie vairo sėdusi neblaivi moteris.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 3 val. 30 min., policija gavo pranešimą, kad Ketvergių link važiuoja automobilis. Mašina patraukė dėmesį todėl, kad automobilis mėtėsi po kelią į visas puses.

Klaipėdos kelių policijos pareigūnai automobilį sustabdė jau Ketvergiuose.

Paaiškėjo, jog „Renault Megane“ vairuotoja sėdo neblaivi. 1982 m. gimusiai moteriai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,92 prom.

Kaip paaiškėjo, vairuotoja įkliuvo prie pat savo namų.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 1. val., Minijos ir Naikupės g. sankryžoje, kelių policijos ekipažas bandė sustabdyti automobilį „Subaru Forester“.

Automobilio vairuotojas nepakluso teisėtiems policijos reikalavimams ir, padidinęs greitį, nukūrė vadinamojo Žvejybos uosto rajono kiemais.

Nidos gatvėje vairuotojas paliko automobilį ir pradėjo bėgti per pusnis, tačiau pilietis buvo sučiuptas.

1965 m. gimęs vyras vairuotojo pažymėjimo neteko anksčiau už vairavimą išgėrus.

Vairuotojas nesutiko tikrintis girtumą, nors nuo jo sklido alkoholio kvapas. Vyras  mėgino aiškinti, jog mašinos net nevairavo, nors nuo jo sučiupimo vietos sniege iki automobilio vedė jo pėdos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik grieztumas!

tik grieztumas! portretas
baudos turėtų būti kaip Singapūre. Ir jokio gailesčio terbaklyniams apsvaigėliams!

Na ir kas čia tokio-

Na ir kas čia tokio- portretas
Vieną bobelę supakavo. Oi, kokių pajėgų reikia, norint visus girtus vairininkus Ketvergių- Šernų- Sodų teritorijoj išgaudyt, o dar šiais, mobiliųjų, laikais. Įkaušę vyriokai susiskambina, jog ,,farauonaaaaaaa" link Ketvergių pasuko, tai tie ir suspėja keisti dislokacijos vietą: namo grįžti, pas draugus kompanijon su ,,bambaliais" ar ,,bambalių" įsigyt. Ir...balius vyksta toliau, atgal - tas pats pasitikrinimo principas.

Šiemet žiema

Šiemet žiema portretas
karšta, karštos vasaros šienas pjaunamas.....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių