Klaipėdos poilsio parke pareigūnai nutvėrė iškrypėlį

Policininkai sučiupo iškrypėlį, viešai demonstravusį lytinius organus poilsio parko vaikų žaidimo aikštelės lankytojams. Pareigūnai dar aiškinasi, kas pastaruoju metu gąsdindavo moteris miške už Dragūnų kvartalo.

Praėjusios savaitės pabaigoje parke su mažyliais vaikštinėjusios jaunos mamos pastebėjo iškrypėlį, kuris darkėsi šalia vaikų žaidimo aikštelės.

Netrukus policijos patruliai sulaikė vyrą. Tačiau jis tuo metu buvo tvarkingai užsisegęs kelnes ir traukė tolyn nuo tos vietos, kur buvo pastebėtas.

Nuvežtas į policijos komisariatą brandaus amžiaus vyras neigė nederamai elgęsis, tad pareigūnams dar teks patikslinti pareiškėjos ir sulaikytojo parodymus.

1-ojo policijos komisariato pareigūnams buvo svarbu išsiaiškinti, ar šis vyras galėjo bauginti jaunas moteris miške už Dragūnų kvartalo.

Pastaruoju metu būta ne vieno pranešimo, kad net spaudžiant speigui kažkoks vien megztiniu vilkėjęs vyras sekiojo paskui miško takeliu vaikštinėjusias moteris.

Tiesa, jis nebandė jų apiplėšti ir nedemonstravo lytinių organų, tačiau policininkai mano, kad keistai besielgęs vyras turi būtent seksualinio pobūdžio elgesio sutrikimų.

Ieškodami šio asmens, pareigūnai su šiuo vyru susidūrusioms klaipėdietėms rodė ne vieno iškrypėliškais veiksmais įtariamo vyro nuotraukas. Tačiau nei parke sulaikytasis, nei visi kiti joms nepasirodė matyti.

Uostamiesčio 1-ojo policijos komisariato vyriausiasis tyrėjas Arūnas Pužauskas teigė, kad dar nepraranda vilties išsiaiškinti mįslę.

"Atšils, jie išlįs ir pradės mums rodyti ne tik savo veidus", – iš ilgametės patirties teigė A.Pužauskas.

Poilsio parkas, miško takeliai už Vasaros estrados bei pajūrio kopos yra labiausiai ekshibicionistų pamėgtos vietos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> Rope

> Rope portretas
Siūlau truputį apsišviesti, jei Jums savo lytinių organų rodymas viešai siekiant pasitenkinti yra tas pats, kas kitokia lytinė orientacija.

Rope

Rope portretas
Sitas turi seksualinio pobudzio elgesio sutrikimu, o pederastai, kurie prasiejo centrinemis Vilniaus gatvemis neturi? Idomiai cia pas "tolerantus" gaunasi. :)

jau----Mda

jau----Mda portretas
tik nereikia aiškinti,net sisio negalima viešai daryti, nusiūsti tokį panoms iš puši raito tegu vieni prieš kitus darkosi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių