Klaipėdos policija sulaikė tris narkotikų turėjusius jaunuolius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija praėjusią savaitę sulaikė tris jaunuolius, turėjusius narkotikų.

Rugpjūčio 10-osos rytą apie 8.50 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai Sukilėlių gatvėje pastebėjo du įtartinus asmenis – 1994 metais gimusį vaikiną bei jo 1993 metais gimusią draugę.

Pareigūnams patikrinus minėtųjų asmenų daiktus, pas vaikiną buvo rastas 21 polietileno paketėlis su žalsvai rusvos spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama – narkotikais.

Merginos rankinėje patruliai aptiko „The new ways“ smulkintuvą, kuriame taip pat buvo likę žalsvai rusvos spalvos augalinės kilmės medžiagos likučių bei maišelis su galbūt narkotine medžiaga.

Rugpjūčio 12-osios vakarą apie 23.45 val. Karklės kaime, Klaipėdos rajone, Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo neadekvačiai besielgiantį 1997 metais gimusį vaikiną. Kaip pranešė policija, priėję pareigūnai iškart pastebėjo išsiplėtusius jaunuolio akių vyzdžius ir patikros metu aptiko jį turint suktinę su žalsvai rusva augalinės kilmės medžiaga.

Abiem atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ABS

ABS portretas
21 poleitileninis maiselis su narkotikais kiseneje, tai yra - be tikslo platinti? Nu nu... i zona tegu pizdina visi tie valkatos

sodint

sodint portretas
s
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių