Klaipėdos policininkai sulaikė prokurorus apmulkinusį vyrą

Antradienį priešpiet uostamiesčio policijos Asmenų poskyrio pareigūnai Klaipėdoje sulaikė porą metų bausmę atlikti vengusį prokurorų skriaudiką.

Antradienį priešpiet uostamiesčio policijos Asmenų paieškos poskyrio pareigūnai Klaipėdoje sulaikė porą metų bausmę atlikti vengusį prokurorų skriaudiką.

Virginijus Miežetis, anksčiau dirbęs vyriausiojo Klaipėdos apygardos prokuroro vairuotoju, buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme už tai, kad apgaule pasisavino viso būrio prokurorų pinigų.

57 metų V.Miežetis galėjo jau būti atlikęs pustrečių metų nelaisvės bausmę, bet pasislėpė. Esama duomenų, kad jis buvo išvykęs į užsienį, o neseniai grįžo.

Pareigūnai jį susekė, nors vyras pakeitė išvaizdą – užsiaugino didžiąją veido dalį dengiančią barzdą, nešiojo tamsius akinius.

V.Miežetis apgavo ne tik kelis eilinius prokurorus, bet pasiskolino ir negrąžino 45 tūkst. litų iš buvusio Klaipėdos miesto vyriausiojo prokuroro Stanislovo Stulpino. 

Sulaikytam bėgliui teks atlikti visą jam skirtą bausmę, be to, artimiausiu metu jam gali būti keliama byla už bausmės vengimą.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gaila bet tiesos n...

gaila bet tiesos n... portretas
GRAUDŽIAI JUOKINGA SUMA PROKURORAMS ir dar gali būti tie pinigai neaiškiai gauti .

lupena

lupena portretas
45 tukst. prokurorui smulkmena.ko cia stebetis?

juk

juk portretas
tai buvusio apygardos prokuroro Igno Lauciau vairuotojas.
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių