Kokaino platintojas troško dėmesio

  • Teksto dydis:

Klaipėdos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą ir perdavė į teismą baudžiamąją bylą dėl narkotinės medžiagos – kokaino platinimo.

Baudžiamojon atsakomybėn dėl kvaišalų platinimo patraukti du asmenys. Jiems inkriminuojami 4 galimai padaryti nusikaltimai. Įtariama, kad Palangoje ir Klaipėdoje kaltinamieji kelis kartus pardavė narkotikų pirkėjais apsimetusiems asmenims kokainą.

Vienas iš kaltinamųjų siejamas su organizuotu nusikalstamumu, jis uostamiestyje važinėjosi visureigiu su išskirtiniais valstybinio numerio ženklais. Šiuo metu 7 kartus už vagystes, plėšimą, sukčiavimus, viešosios tvarkos pažeidimą bei žmogaus terorizavimą teistas asmuo suimtas.

2013 metais jis buvo nuteistas dvejų metų ir penkių mėnesių laisvės atėmimo bausme, bausmės vykdymą atidedant 2 metams. Nauji nusikaltimai, kurių padarymu asmuo įtariamas, padaryti bausmės vykdymo atidėjimo metu.

Jo už viešosios tvarkos pažeidimą teistam bendrininkui paskirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 8 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bozgalvis

bozgalvis portretas
einikiui lomkes prasides ir vel duos zmonai i kuprine
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių