Kolegos mašiną taranavęs N. Puteikis: „Dacia triumfavo prieš folksvageną“

Seimo narys Naglis Puteikis apkaltintas sukėlęs eismo įvykį ir pasišalinęs iš įvykio vietos, nes skubėjo į uostamiestį. Tačiau pats politikas aiškina, kad Seimo kieme nutikusi smulki avarija yra verta tik draudimo poliso užpildymo.

Seimo narys Naglis Puteikis apkaltintas sukėlęs eismo įvykį ir pasišalinęs iš įvykio vietos, nes skubėjo į uostamiestį.

Tačiau pats politikas aiškina, kad Seimo kieme nutikusi smulki avarija yra verta tik draudimo poliso užpildymo.

"Buvo penktadienis. Apie 19 val. Tamsu. Bandau iš Seimo kiemo išvažiuoti į Klaipėdą. Kiemas yra neapšviestas, tad savo automobilio galiniu bamperiu atsirėmiau į "Volkswagen Tiguan" priekinį buferį ir jį sulaužiau. "Dacia" triumfavo prieš folksvageną", – kalbėjo N.Puteikis.

N.Puteikio automobilis liko net neapibraižytas, o kliudytos mašinos priekis liko nestipriai įlenktas.

Seimo narys aiškino, kad nužingsniavo į Seimo apsaugos postą ir paprašė išsiaiškinti, kam priklauso nukentėjęs automobilis.

"Pavartėme sąrašus, tačiau ten nebuvo užfiksuota, kas vairuoja mašiną, buvo pažymėta tik automobilį nuomojančios įmonės pavadinimas. Nejau aš turėjau nakvoti šiame kieme iki antradienio?" – retoriškai klausė klaipėdietis.

N.Puteikiui beliko palikti raštelį už nukentėjusio automobilio valytuvų su savo pavarde ir telefono numeriu.

"Aš tik antradienį sulaukiau kolegos, Seimo nario Valentino Bukausko skambučio. Jis tik pats atvažiavo antradienį į Seimo posėdį ir rado raštelį", – pasakojo N.Puteikis.

Kokia tiksliai padaryta žala Seimo nario mašinai, dar skaičiuojama. Apie incidentą policijai nebuvo pranešta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RK..

RK.. portretas
Ponas Nagli, jūs pažeidėte KET. Tai pripažįstate. Pasišalinote iš įvykio vietos. Pripažįstate. Jūs turite būti nubaustas. Ar tai pripažįstate? Kaip šį įvykį turi vertinti Lietuvos piliečiai? Kad Seimo narys sąmoningai pažeidė įstatymą ir dar tyčiojasi iš jo? Jūs galimai esate nusikaltėlis, ponas Seimo nary.

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Be to šis smūgis dar ir teisingas socialinės lygybės prasme: mano nuomojama Dacia Sandero yra pati pigiausia iš tų automobilių, kuriais naudojasi Seimo nariai, o S.Bukausko VW Tiguan - viena brangiausių. Be to S.Bukauskas išleidžia jos nuomai ir kurui beveik visą Seimo nariui kanceliarinėms reikmėms skiriamą sumą - beveik po 2000 lt/mėn., o aš nuosavos mašinos eksploatavimui ir kurui - tris su puse karto mažiau:

RK..

RK.. portretas
Kodėl pasišalinote iš įvykio vietos nepranešęs apie eismo įvykį policijai, ponas Seimo nary?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių