Konfliktą dėl elementaraus mandagumo kelyje narplioja policija

Kuriozinę situaciją narplioja policijos pareigūnai – du ambicingi vairuotojai siekia įrodyti, kad tai priešininkas buvo nemandagus kelyje ir pavojingai vairavo. Nors incidentas įvyko uostamiestyje, vairuotojai pareikalavo, kad jų ginčą spręstų Klaipėdos rajono komisariato pareigūnai.

Kuriozinę situaciją narplioja policijos pareigūnai – du ambicingi vairuotojai siekia įrodyti, kad tai priešininkas buvo nemandagus kelyje ir pavojingai vairavo.

Nors incidentas tarp vairuotojų įvyko uostamiestyje, jie pareikalavo, kad ginčą spręstų Klaipėdos rajono komisariato pareigūnai. To reikalavo abi konflikto pusės, kad jokie galimi pažįstami uostamiesčio pareigūnai negalėtų daryti įtakos aiškinantis aplinkybes.

Visas ginčas kilo dėl elementaraus mandagumo kelyje. Per incidentą automobiliai net nebuvo susilietę vienas su kitu, tačiau abi konflikto pusės jaučiasi nuskriaustos.

Viskas prasidėjo nuo to, kad „Peugeot Boxer“ vairuotojas, važiuodamas pirma eismo juosta, jo teigimu, mėgino apvažiuoti duobes kelyje.

Manevro metu 33 metų vyras neva pavojingai priartėjo prie antra eismo juosta važiavusio „Peugeot 607“. Jį vairavusi 37 metų moteris policijai tvirtino, kad pirma juosta važiavęs automobilis praktiškai ją išstūmė į priešpriešinę eismo juostą.

Vos išvengus avarijos savo eismo juostoje, moteriai dar teko manevruoti, kad nesusidurtų judrioje gatvėje su priešpriešais važiuojančiais automobiliais.

Policijai pirmąją eismo juosta važiavęs „Peugeot Boxer“ vairuotojas aiškino, kad nieko jis nestūmė, o tai moteriškės vairuojamas automobilis jį pasivijo, aplenkė ir užblokavo jam kelią.

Moteris policininkus įtikinėja, kad ne ji, o sustabdytas ir išaiškintas chuliganiškai vairavęs jaunuolis turėtų būti baudžiamas.

Kol kas pareigūnai nepajėgūs išspręsti, kuris gi vairuotojas kaltas, todėl prašo klaipėdiečių pagalbos.

Dviejų „Peugeot“ markės automobilių vairuotojų ginčą esą matė būrys jaunuolių, kurie stovėjo Pilies ir Daržų gatvių sankryžoje. Incidentas nutiko birželio 27-osios vakare, apie 20.35 val.

Konflikto liudininkų prašoma susisiekti su Klaipėdos rajono policijos komisariatu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebuklai

stebuklai portretas
Kai kpmentuot ,tai specų pilna,o išvažiuoji į gatvę,avinas per aviną....

Senas taksioras Serioga ir tiek ziniu ...

Senas taksioras Serioga  ir tiek ziniu ... portretas
O kai tos teisybes ieskotojos vairuoja apsizergusios telefona po visa kelia kiek tada avariniu situaciju ,jei baidosi tai tegul vazineja dviraciu ar su marsrutke ,nera filmuotos medziagos nek ko liezuvio ausinti .pilnas miestas pazeidimu nuo kriminaliniu iki buitiniu ...Kaip Dievas moke atleisti zmogiui ,jei kas ir nekaltas uz dienos gali buti kaltas ,nu ir ka spiriosimes visi kaip oziai ,,,

Mjo

Mjo portretas
Viską paaiškina žodelis "vos". Jei nieko nebuvo tai ko čia dar erzelį kažkokį kelt, ir įdomu ar pasivydama ir užkišdama neviršyjo greičio? Kažkokia nesveika ta moteris matomai. Ir aplamai KAM jus man paaiškinkit manevruot į tą priešpriešą, jei ten yra mašinų, proto matomai nerasta. Geriau tokiu atveju likt savo juostoj, atsitrenks į tave, na ir ką, bus aišku kas kaltas, draudimas išmokės, o dabar nėra čia ko sliekų ieškot.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių