Kraupi avarija Klaipėdos rajone: pėsčiasis neišgyveno

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Klaipėdos rajone, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda ties Šlapšilės kaimu, mirtinai sužalotas pėsčiasis.

Policijos departamento duomenimis, nelaimė įvyko apie 21.23 val. Automobilis „Mercedes Benz CLK200“, kurį vairavo 21-erių metų moteris, partrenkė ir mirtinai sužalojo 1938 metais gimusį vyrą.

Žuvusysis ėjo kelio važiuojamąja dalimi, neapšviestame kelio ruože.

Vairuotoja įvykio metu buvo blaivi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojas

vairuotojas portretas
apie koki eismo nelaimiu mazinimo skaiciu galima sneketi, jei nera kontroles automagistraleje. Taip, ju mazeja, valstybes klerkai giriasi Europai, bet is tikruju niekas nesikeicia. Eismo ivykiu skaicius mazeja kartu su Lietuvos gyventoju skaiciumi. Kada pagaliau automagistrale tikrai bus verto to vardo? Kada baigsim juokinti vakaru Europos turistus, nes vasara jie mato automagistraleje grybu ar kitu gamtos gerybiu prekiautojus. Pameginkite Vokietijoje A2 kelyje pasistatyti stala ir prekiauti grybais ar obuoliais. Atsidursite policijoje arba ligonineje, kur gydo "Napoleonus". Uztenka mieste, beganciu per gatve tam neleistinose vietose arba degant raudonam sviesoforo signalui, jaunu mamyciu su vaikais arba mociuciu su anukais.

jian

jian portretas
Visi turi buti saugus tiek piestieji tiek vairuotojai vienoda atsakomybe tik vienas anapilin o kitas visa likusi gyvenima su tuo siaubu kancia visam gyvenimui sunku ir skaudu uz abu eisu pati nukentejusi avarijoje kaip keleive tai siaubas visam gyvenimui uzuojauta

Anonimas

Anonimas portretas
Nesisaugo pėstieji. Eiti važiuojamąją automagistralės dalimi, kaip taip galima. Užuojauta artimiesiems
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių