Užpuolikų automobilio užblokuotam vyrui teko atsišaudyti revolveriu

Kretingos mieste penktadienį aidėjo šūviai. Tiekėjų gatvėje vidury dienos užpuolikai blokavo automobiliu „Audi A6“ važiavusius vyrą ir moterį.

Skersai kelio prieš „Audi A6“ nosį automobilis „Volvo V70“ iššoko 13 val. 10 min. Prie „Audi“ vairo sėdėjo 27 metų vyras, kartu su juo važiavo keleivė.

Paaiškėjo, kad vairuotojui kelią pastojo iš matymo pažįstamas vyriškis. Abiem vyrams iššokus iš mašinų, tarp jų kilo konfliktas.

„Volvo V70“ automobiliu važiavo du vyriškiai, tad šie prirėmė „Audi“ vairuotoją. Užpuolikai griebė vyrui už kaklo ir ėmė smaugti. Kol vienas laikė auką, kitas rankomis ir kojomis talžė vyrą į įvairias kūno vietas, veidą, pilvą.

Vienu metu jam pavyko išsprūsti. Vyras išsitraukė teisėtai laikomą 9 mm kalibro dujinį pistoletą „Me 38 Compact G“. Vyrui yra išduotas leidimas ginklui.

Vyras vieną kartą šovė įspėjamąjį šūvį į viršų. Tada vyras šovė į užpuolikus keturis kartus. Vienam vyrui, gimusiam 1986 metais, dėl žaizdos galvoje, o kitam, gimusiam 1986 m., dėl pilvo nubrozdinimo, suteikta medicininė pagalba.

Nukentėjusysis dėl galvos ir nugaros sumušimų bei kojos piršto lūžio, suteikus medicininę pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, policija aiškinasi, dėl ko vyrai smurtu aiškinosi santykius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kareivukas

kareivukas portretas
Jūs suvokiat, kad nesvarbu, kokio tipo ginklas, iš artimo kontakto šovus jisai gali padaryti žmogui žalos? Su elementariais imitaciniais šoviniais, kurie naudojami pratyboms kariuomenėje, šaunant iš arčiau nei 10m. galima padaryti nudeginamosios žalos kūnui.

kaunietis

kaunietis portretas
Reikejo taikyti i akis butu efektas

Arunas

Arunas portretas
Keistai ginkla panaudojo neteisetai matyt policajus ar galus turi nes normalu zmogeliuka tokioj situacijoj i kaliuze patupdytu .juk visi puikiai zinom kada ir kaip naudojamas ginklas savigynai
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių