Kretingos policininkams – nemalonumai dėl bėglio

Kretingos rajono policijos komisariate – incidentas. Čia budėtojas pražiopsojo, kaip sulaikytas dėl smurto prieš namiškį vyras išpėdino iš komisariato.

Sekmadienį paryčiais į Policijos komisariatą policininkai atvežė 33 metų vyrą, kuris girtaudamas su sugyventinės tėvu prie vieno stalo nežinia ko supyko ir tris kartus vožė jam kumščiu į veidą. Namiškiai iškvietė policiją, o pareigūnai nugabeno šį asmenį į komisariatą. Vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 2,36 prom., o nukentėjusysis – 2,6 prom.

Policijoje smurtautojas pasiskundė bloga savijauta, teigė, kad jam skauda galvą, todėl pareigūnai jo nesodino į laikino sulaikymo kamerą. Tačiau medikų pagalbos vyras atsisakė.

Kai pareigūnas nuėjo į pagalbines patalpas pasiimti striukės, ketindamas netrukus vežti kretingiškį į Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato areštinę, šis paprasčiausiai išėjo iš policijos.

Netrukus visi, kas tąnakt dirbo Kretingos policijoje, buvo sukelti ant kojų. Po dviejų valandų bėglys buvo sulaikytas Pasieniečių ir Palangos gatvių sankryžoje.

„Atliekamas tarnybinis patikrinimas, peržiūrima filmuota medžiaga, aiškinamės visas įvykio aplinkybes. Turėjome rūpesčių, nes reikėjo važiuoti į namus, kur būta smurto, kad būtų apsaugotas nukentėjęs asmuo, – pasakojo Kretingos rajono policijos viršininkas Arūnas Pužauskas. – Šį kartą pareigūnai parodė pernelyg daug žmogiškumo. Reikėjo uždaryti į laikino sulaikymo kamerą, išvežant užsegti antrankius. Tai pamoka pareigūnams, bet geriau tokia pamoka, nei paleisti žudiką. Nieko nepadarysi, turime tokį faktą. Manau, daugiau taip nepasikartos.“


Šiame straipsnyje: policijaKretingasmurtautojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
teisybbe komentatorius sako kad laikai keiciasi pasirodo tokiuose darbuose paskutiniai veplos gali dirbt

spyna

spyna portretas
Laikai keičiasi - anksčiau buvo lengva ten patekti, sunku išeiti. Dabar į policiją beveik neįmanoma patekti ( kodinės durų spynos, domofonai, kameros , užrakintos durys nedarbo laiku.....), o išeiti laisvai sugeba net tris promiles pripūtes klipata. Gal taip gerinami policijos rodikliai - nėra pareiškėjo, nėra ir pareiškimo. O nėra pareiškimo - nėra nusikaltimo.

Anonimas

Anonimas portretas
toki isgama pries tai reikejo taip pridauzyt kad kad ne tik paeit bet ir pasliaust negaletu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių