Kretingos rajone vyras kaimynų kieme suvažinėjo pririštą šunį

Kretingos rajono policininkams šią savaitę tenka narplioti antrą situaciją, kai žmonės tyčia sužalojo ar net nudobė svetimus šunis.

Policija gavo 60-metės Kretingos rajono, Pryšmančių kaimo gyventojos skundą, kuriuo ji skundė kaimyną dėl sužaloto jų keturkojo.

Moteris pranešė, kad šeštadienio vidurdienį 41 metų kaimynas įvažiavo į jų kiemą savo automobiliu „Volkswagen Passat“ partrenkė pririštą jos rotveilerių veislės šunį. Gyvūnas buvo sunkiai sužalotas, tad šeimininkams jį teko užmigdyti.

Panašiu metu buvo gautas dar vienas pareiškimas. Šunį suvažinėjęs vyras skundė jo šeimininką sulaužius jam ranką.

Kokia buvo įvykių eiga, kuris veiksmas buvo pirmas, o kuris antras, dar aiškinasi policija.

Netrukus teismą pasieks dar viena byla dėl Kretingoje nudobto šuns. Jį kirviu nudaužė šeimininko samdinys. Vyras tikino, kad tai padaryti jį paprašė garbaus amžiaus sodybos savininkas.

Policininkai apklausė senolį, ir šis paneigė to prašęs. Pareigūnai ketina netrukus bylą dėl gyvūno kankinimo perduoti teismui. Įtarimai joje pareikšti tik gyvūną nudobusiam asmeniui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alytus

Alytus portretas
"Šunį suvažinėjęs vyras skundė jo šeimininką sulaužius jam ranką." Tai kuo čia dėtas šuo? Kaltini žmogų - kreipkis į teismą, prašyk kompensacijų, o ne žalok niekuo dėtus gyvūnus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių