Kruvinasis savaitgalis: Plungėje – dvi mirtys, Klaipėdoje perdurtas vyras

Šeštadienio rytą savo namuose Plungėje nužudytas garbaus amžiaus plungiškis. Dar jaunas Plungės gyventojas mirė veikiausiai perdozavęs narkotikų. O Klaipėdoje peiliu subadytas neblaivus 49 vyras. Užpuolikas taip pat buvo neblaivus.

Šeštadienį apie pusė devynių ryto Plungėje savo namuose, M.K.Čiurlionio gatvėje, rastas 1943 m. gimusio vyro kūnas. Įvykio vietoje teismo medicinos ekspertas, apžiūrėjęs lavoną, konstatavo, kad vyrui suduota ne mažiau trijų smūgių į galvą, nuo ko pastarasis mirė.

Po dviejų valandų pareigūnai Plungėje, Telšių gatvėje, sulaikė 29-erių įtariamąjį. Jam nustatytas 1,06 prom. girtumas. Pradėtas tyrimas dėl nužudymo.

Na o popietę gautas pranešimas, kad Plungės rajone, Berenių kaime, pirtyje, esančioje 16 metų vaikinas yra be gyvybės ženklų, galbūt vartojęs narkotinių medžiagų. Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai jaunuolį gaivino, jis išvežtas į ligoninę. Jaunuoliui sustojo širdis, paguldytas į Reanimacijos skyrių, kur po dviejų valandų mirė. Pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šeštadienį smurtauta ir Klaipėdoje. 10 valandą vakaro gautas pranešimas, kad Taikos pr., bute, peiliu perdurtas vyriškis. Įvykio vietoje buvo sulaikytas įtariamasis, gim.

1973 m., kuris konflikto metu galbūt perdūrė 49-erių nukentėjusįjį, kuriam diagnozuota krūtinės ląstos durta žaizda, peties durta žaizda.

Nukentėjusysis buvo neblaivus. Jis paguldytas į Reanimacijos skyrių. Įtariamajam nustatytas 2,24 prom. girtumas. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas nesunkaus sveikatos sutrikdymo tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras

Geras portretas
Gal jūs žudikai pradėkite badyti į krūtinę semunus ,jų vaikus ar prokurorų giminės ,gal tada tie nesunkus sužalojimai taps mirties bausmės lygio

Klp

Klp portretas
Nesunkus sveikatos sutrikdymas.. su peiliu į krutinę man panašiau į pasikesinimą nužudyti

K

K portretas
Degredų visuomenėje buvo ir bus visame pasaulyje turbūt visada kol egzistuos žmonija ir niekaip jais atsikratyt nebus įmanoma.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių