Melagingais skelbimais susigundę žmonės liko be prekių ir be pinigų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apygardos prokuratūroje baigtas ikiteisminis tyrimas dėl apgaule įgyto svetimo turto. Prokurorė Virginija Tilvikienė bylą su kaltinamuoju aktu perdavė uostamiesčio teismui.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, pernai metų gegužę Švenčionėlių gyventojas, viešėdamas uostamiestyje, vienoje skelbimų internetinėje svetainėje patalpino melagingus skelbimus, jog parduoda kemperį, plastikinę valtį, konteinerį. Pagal skelbimus atsiliepę pirkėjai suderėjo dėl parduodamų prekių ir pinigus pervedė į pardavėjo brolio sąskaitą. Tačiau žadėtų prekių Švenčionėlių gyventojas taip ir nepristatė, o pinigus, neteisėtai pasinaudojęs brolio elektroninės bankininkystės duomenimis, išsigrynino.

Iš viso kaltinamasis apgavo 5 nukentėjusiuosius iš įvairių Lietuvos miestų. Iš jų pasisavinta 1650 eurų.

Klaipėdos apygardos prokuratūroje dėl pasinaudojimo svetimais elektroninės bankininkystės duomenimis yra atliekamas atskiras ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
ir valdantieji mato zmoniu naivuma ir tuo naudojasi su visa ta socmafija prisigrobe turto isvije visus protingus atsisakiusius vergauti ir toliau .dulkina/ zmones kuriu dauguma senjorai kuriems iki siol neindeksuoja pensiju taip apiplesdami o patys ciniskai dar tyciodamiesi juk tai sovietpalikimas be morales nuzmogeje tipai o ir nebuve jais....

Irena

Irena portretas
Niekas pinigu nepervedines ir prekiu pastu nelauks, jokiu pasitikejimu tik nuvaziuoti i vieta ir pasiziureti patiems bent as taip darysiu nesutiks pasiusiu po velniu ir baigtos derybos aferistu irstva kokie gali buti pinigu siuntinejimai, pirmiausiai turi atsikratyti gobsumo kurie prekiauja atsirado prekybininkai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių