Mokykloje sumušta mažametė atsidūrė ligoninėje

  • Teksto dydis:

Gargždų „Kranto“ pagrindinėje mokykloje nepilnamečiai moksleiviai sumušė kitą moksleivę, ji dėl smegenų sukrėtimo atsidūrė ligoninėje.

Kaip pranešė policijos departamentas, incidentas kilo penktadienį, apie 12 val. Kvietinių gatvėje esančioje pagrindinėje mokykloje – 2003 ir 2001 metais gimę mokiniai sumušė nepilnametę, gimusią 2005 metais. Nukentėjusioji dėl galvos smegenų sukrėtimo paguldyta į Klaipėdos ligoninę.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nesunkaus sveikatos sutrikdymo prieš mažametę, už šį nusikaltimą pilnamečiams asmenims Baudžiamajame kodekse numatoma bauda, areštas, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Piktas tėvas

Piktas tėvas portretas
Pacukus po vieną išgaudyčiau ir nuvežus į mišką pririščiau prie medžio ir palaikyčiau kol apsimyž, kad kitą kartą prieš keliant ranką pamąstytų .Nes niekas jų nebaus ,super mamytės apgins savo kūdikėlius.

Buvusi mokine

Buvusi mokine  portretas
Kažkoks siaubas,nesuprantu. Galiu tik pasakyti kad šie personos žinomi ir bausti jau reikėtų juos nes kuo toliau tuo bus baisiau. O pedagogai čia išvis nepriciom nes viskas vyko pertraukos metu,lauke. Mokykloje mokosi ne dešimt mokiniu visu nesuziuresi. Bet po šio įvykio manau mokykloje kažkas bus keičiama nes mokyklos administracija ir socialine darbuotoja yra šaunus žmonės. Gaila mergaites tikekimes greičiau pasveikti o vaikinukai tikekimes neliks nubausti.

Anonimas

Anonimas portretas
Jaunieji DEMOKRATIJOS KOVOTOJAI sudubasino Kremliaus agente. Piderasu TEISES AUKSCIAU uz pona Dieva. Stipkit runkeliai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių