Mirtinos išgertuvės Klaipėdoje: moteris nudūrė sugyventinį

Klaipėdoje savaitgalis buvo itin neramus – viena moteris peiliu nudūrė savo sugyventinį, o laiptinėje negyvas rastas pastovios gyvenamosios vietos neturintis vyras.

Konfliktas tarp vyro ir moters, gyvenančių Rimkų g., kilo šeštadienį apie 16.45 val. 47-erių metų moteris peiliu dūrė į krūtinę savo 41-erių metų sugyventiniui ir jį sužalojo.

Vyras mirė dar prieš atvykstant policijos pareigūnams. Sugyventinį nudūrusi moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Moteriai nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 1,95 prom.

Uostamiesčio policija pradėjo tyrimą dėl nužudymo.

Šeštadienio rytą, apie 7.20 val., negyvas vyras rasta Nidos g. esančio daugiabučio namo laiptinės aikštelėje, esančioje tarp trečio ir ketvirto aukšto.

Nepatvirtintais duomenimis, mirusysis yra 36-erių metų vyras, neturintis pastovios gyvenamosios vietos. Ant kūno smurto žymių nebuvo. Specialistai aiškinsis vyro mirties priežastis.

Savaitgalį sužalojimų neišvengė ir 20-ies metų vaikinas. Sekmadienį apie 00.50 val. Tiltų g. jį sumušė du vyrai. Įtariama, kad užpuolikai tai padarė iš chuliganiškų paskatų.

Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę. Policijos pareigūnai dėl įvykio sulaikė ir į areštinę uždarė 25-erių ir 19-likos metų vaikinus. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bojaryšnik

Bojaryšnik portretas
Moteriai nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 1,95 prom? Sunkus girtumas yra >2,51...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių