Moteris nužudė jau antrą vyrą

Antrą kartą už žmogžudystę teisiama benamė 57-erių Rita Sutulienė pripažino kaltę, bet tvirtino, kad sugyventinį nudūrė gindamasi. Liudyti atvežti sąvartyno pašiūrių gyventojai jos nepalaikė.

Šiemet rugpjūčio 15 d. bendruoju pagalbos telefonu paskambinusi moteris pranešė, kad Klaipėdos rajone Glaudėnų kaime esančiuose jos namuose miršta smarkiai sumuštas, gausiai kraujuojantis vyras.

Į įvykio vietą išskubėjo greitosios medicinos pagalbos medikai ir policininkai.

Pašiūrėje šalia užkonservuoto sąvartyno medikai rado nebegyvą 47 metų vyrą. Jis mirė nuo širdį pažeidusio smūgio peiliu.

Įvykio vietoje policininkai sulaikė mirusiojo sugyventinę R.Sutulienę. Susikalbėti su ja buvo sunku, nes moteris buvo labai girta.

Maždaug po valandos nuo įvykio alkoholio matuoklis parodė mirtiną alkoholio kiekį – 4,54 prom.

Įtarimų, kad būtent sugyventinė galėjo nudurti vyrą, kilo ir todėl, kad greta gyvenantys kiti benamiai pasakojo apie šios moters pomėgį paragavus alkoholio griebtis peilio.

Teisme moteris teigė pati dar naktį patyrusi sugyventinio smurtą. Esą jis jai smogęs į pilvą alkūne už tai, kad ji knarkė.

Tiesa, medikai konstatavo, kad jai smogta buvo prieš savaitę.

Po to ji negalėjusi užmigti iki ryto, užsnūdusi tik ryte, kai sugyventinis išėjo. Pabudo vidurdienį, esą sugyventinis jai skambino, kvietė girtauti, bet ji nesutiko.

R.Sutulienė aiškino susimušusi, kai vyras grįžo į jos pašiūrę, gindamasi paleido į jį vieną po kito du radijo imtuvus.

Muštynių metu ji mirtinai sužeidė vyrą, kurį buvo priglaudusi.

Į teismą atvežtas liudyti kitas benamis, susirentęs pašiūrę už poros dešimčių metrų nuo kaltinamosios, prisiminė tądien savo būste skaitęs knygą, kai išgirdo R.Sutulienės riksmus.

Jos draugo balso nesigirdėjo, tik kartą, kai jis suriko iš skausmo.

Esą ši moteris yra aršaus būdo, todėl su ja kiti benamiai vengdavo sėsti prie stalo, įniršusi ji dažnai griebdavosi peilio.

Teismo procesas neturėtų ilgai užtrukti. Jeigu teismas pripažins R.Sutulienę kalta, ji turėtų sulaukti griežtesnės nei įprasta už tokius nusikaltimus bausmės, nes jai tai jau antra žmogžudystė.

2003 m. ji gyveno Nidos sąvartyne stovėjusiame nebenaudojamame autobuse. Ji ten glaudėsi ne viena, kartu gyveno ir jos draugė bei pora – vyras ir moteris.

Kartą girtų benamių kivirčo metu R.Sutulienė griebė peilį ir vienu dūriu į krūtinę nužudė savo būsto kaimyną.

Tada ji nenorėjo pripažinti kaltės, bet teisme buvo įrodyta, kad žmogų nužudė ne kas nors kitas, o ji. Už tai moteris pataisos namuose praleido aštuonerius metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

C7

C7 portretas
Fantastika, kitas benamis tuo metu skaite knyga! O sis nutikimas zinoma liudnas, kad ir kokiomis salygomis gyventu ir kokiu silpnybiu beturetu, tai yra zmones ir musu bendratautieciai.

Vat neišveskit

Vat neišveskit portretas
iš kantrybės swolaciai.Taip jums ir reikia

darosi

darosi portretas
baisu siame kurtizaniu matriarchate gyventi kur sali /valdo/ nuo bomziu iki magnoliju.....
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių